Silje Norendal:

- Jeg hadde nok aldri stilt opp i FHM

Snowboardstjernen fokuserer hundre prosent på idretten.

STJERNE: Silje Norendal har fått mye oppmerksomhet for sitt vakre utseende. Her avbildet under en konkurranse i november 2017. Foto: Splash News
STJERNE: Silje Norendal har fått mye oppmerksomhet for sitt vakre utseende. Her avbildet under en konkurranse i november 2017. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

Silje Norendal (24) er en av verdens største snowboardstjerner, noe som fører med seg en del oppmerksomhet.

Blant annet ble hun i 2014 omtalt som en av de vakreste olympiske utøverne av nettstedet Hollywood Life, i etterkant av OL i Sotsji samme år.

I et nytt intervju med VG forteller 24-åringen at hun synes det er «hyggelig å bli sett på som en pen jente».

Selv om Silje liker å spille på det feminine, er det likevel idretten og resultatene som er viktigst for henne.

Da 24-åringen tidlig i karrieren fikk tilbud om å stille lettkledd på bilder i herremagasinet FHM, takket hun pent nei, da hun ikke ønsket å ta fokuset bort fra idretten.

FLYR HØYT: Her er Silje avbildet under OL i Pyeongchang tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FLYR HØYT: Her er Silje avbildet under OL i Pyeongchang tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hadde nok aldri stilt opp i FHM, men nå som jeg har prestert bra over tid kunne jeg nok ha gjort noe lignende, sier snowboarderen til VG.

Hun påpeker samtidig at hun som jente antakelig ville fått mye motbør dersom hun lot fokuset gå fra å prøve å bli best, til å gjøre «dumme» forsider og provosere med bilder i sosiale medier.

- Føler meg bra

Silje har ved flere anledninger vekket stor oppmerksomhet blant snowboard-fansen, da hun alltid ser bra ut før, under og etter konkurranser.

Da hun i 2015 deltok i «4-stjerners middag» på TVNorge, kunne Silje fortelle at hun alltid er bevisst på hvordan hun ser ut når det virkelig gjelder.

- Når jeg skal i bakken krøller jeg håret og sminker meg som jeg gjør til vanlig. Jeg er litt sånn at jeg gjør det bra dersom jeg føler meg bra, sa hun i programmet, der hun samtidig avslørte at hun alltid har på seg pent undertøy under konkurranser.

INTIM AVSLØRING: Da Silje Norendal deltok i «4-stjerners middag» i 2015, avslørte hun at hun alltid konkurrerer i pent undertøy. Video: TVNorge Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Forelsket og forlovet

Til tross for at mye av Siljes fokus er på idretten, er det ikke bare i bakken med brett på beina at 24-åringen lykkes.

I 2013 møtte hun ishockeyspiller Alexander Bonsaksen (31) da de begge trente på Olympiatoppen, og duoen har vært kjærester siden den gang.

KJÆRESTER: Silje og Alexander møttes i 2013, og har vært sammen siden. Her under ELLE-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Silje og Alexander møttes i 2013, og har vært sammen siden. Her under ELLE-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I slutten av juli kunne en lykkelig Silje avsløre på Instagram at kjæresten hadde gått ned på kne, og fått ja.

- Jeg forlovet meg nettopp med min beste venn, skrev hun til bildet.

Just got engaged to my best friend ❤️

Et innlegg delt av siljenorendal (@siljenorendal)

Til VG kunne Silje fortelle at hun ikke hadde noen mistanker om frieriet, og at hun ikke trodde det ville skje før tidligst neste sommer.

- Det kom veldig overraskende på. Nå drar vi begge til Finland, så da tenkte jeg at da skjer det i hvert fall ikke denne sommeren, kanskje neste. Det kom som et sjokk, men på en positiv måte, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg har vel bare fått bedre smak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer