- Jeg hadde noen heftige planer

Mannen med punkstemmen synes det er kjipt at han røk ut «Stjernekamp» før opera stod på programmet.

TOK FARVEL: Hans-Erik sammen med konkurrent Silya Nymoen (t.v) og en av «Stjernekamps» musikkeksperter - Mona B. Riise. Rockeren gikk ut av konkurransen etter at antallet stemmer ikke holdt ikke til å ta ham videre i NRK-programmet. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
TOK FARVEL: Hans-Erik sammen med konkurrent Silya Nymoen (t.v) og en av «Stjernekamps» musikkeksperter - Mona B. Riise. Rockeren gikk ut av konkurransen etter at antallet stemmer ikke holdt ikke til å ta ham videre i NRK-programmet. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hans-Erik Dyvik Husby (41) ble tredjemann ut av NRKs artistkonkurranse «Stjernekamp» – etter Elisabeth Andreassen og Espen Grjotheim.

Lørdag var sjangeren «Storband», og mange mente Hans-Erik gjorde sin beste opptreden i programmet.

Men stemmene ble ikke mange nok denne gangen.- Helt greit, sier Hans-Erik – og roser det skyhøye nivået på konkurrentene.

Han føler selv han fikk gjort en god del av det han hadde planer om i konkurransen.

- Min rolle har vært å spre litt annerledeshet. I tillegg har jeg fått utvidet mine egne horisonter og perspektiver. Jeg er egentlig godt fornøyd, fastslår han overfor Se og Hør.

- Men jeg hadde noen heftige planer, det skal sies. Spesielt på operabiten. Og så hadde jeg planer om å synge Jacques Brel – på fransk, avslører han.

Ellers holder han kortene tett i forhold til hva som skjer framover.

- Jeg har vært veldig i tidsklemma, det har vært mye stress. Nå som jeg er ute av konkurransen, får jeg frigjort litt tid til flere spennende prosjekter. Hva, kan jeg ikke si ennå, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer