- Jeg hadde nesten sex med Paula

Programlederduoen Simon Cowell og Paula Abdul vurderte litt sengekos.

KRANGLET: Simon Cowell og Paula Abdul, her som dommere i X-Factor, startet vennskapet med å krangle så busta føk. Deretter vurderte han å hoppe til køys med henne. Foto: All Over Press
KRANGLET: Simon Cowell og Paula Abdul, her som dommere i X-Factor, startet vennskapet med å krangle så busta føk. Deretter vurderte han å hoppe til køys med henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I hele ni år har britiske Simon Cowell (52) og amerikanske Paula Abdul (49) jobbet side om side i reality-talentkonkurranser som «American Idol» og «X-Factor».

Duoen, som til å begynne med kranglet så busta føk, har etter hvert blitt svært gode venner. På ett punkt, nesten for gode venner.
 
- Sannheten er at ved de to første sesongene av American Idol kunne vi faktisk ikke reise på samme fly sammen en gang. Vi mislikte hverandre så mye, fortalte Cowell i et intervju på det årlige talkshowet «10 Most Fascinating People» med Barbara Walters.

I følge den britiske programlederen mener han at det var seksuell spenning mellom de to som var grunnen til at de to var i konflikt med hverandre, og Cowell var redd for etterdønningene som ville komme dersom de to hadde endt i samme seng.

- Jeg vurderte det, men så tenkte jeg «jeg tror ikke etter vil bli så bra som før». Jeg kunne latt henne bli i noen timer, men så måtte det ha vært kroken på døra, fortalte han.

På spørsmål fra Walters om han trodde Abdul ønsket et forhold med ham, svarte Cowell kontant:

- Med en million prosent sikkerhet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stylist-krig etter motekåring mellom Jan Thomas og Tommy Løland

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer