- Jeg hadde nesten sex med Paula

Programlederduoen Simon Cowell og Paula Abdul vurderte litt sengekos.

KRANGLET: Simon Cowell og Paula Abdul, her som dommere i X-Factor, startet vennskapet med å krangle så busta føk. Deretter vurderte han å hoppe til køys med henne. Foto: All Over Press
KRANGLET: Simon Cowell og Paula Abdul, her som dommere i X-Factor, startet vennskapet med å krangle så busta føk. Deretter vurderte han å hoppe til køys med henne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I hele ni år har britiske Simon Cowell (52) og amerikanske Paula Abdul (49) jobbet side om side i reality-talentkonkurranser som «American Idol» og «X-Factor».

Duoen, som til å begynne med kranglet så busta føk, har etter hvert blitt svært gode venner. På ett punkt, nesten for gode venner.
 
- Sannheten er at ved de to første sesongene av American Idol kunne vi faktisk ikke reise på samme fly sammen en gang. Vi mislikte hverandre så mye, fortalte Cowell i et intervju på det årlige talkshowet «10 Most Fascinating People» med Barbara Walters.

I følge den britiske programlederen mener han at det var seksuell spenning mellom de to som var grunnen til at de to var i konflikt med hverandre, og Cowell var redd for etterdønningene som ville komme dersom de to hadde endt i samme seng.

- Jeg vurderte det, men så tenkte jeg «jeg tror ikke etter vil bli så bra som før». Jeg kunne latt henne bli i noen timer, men så måtte det ha vært kroken på døra, fortalte han.

På spørsmål fra Walters om han trodde Abdul ønsket et forhold med ham, svarte Cowell kontant:

- Med en million prosent sikkerhet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stylist-krig etter motekåring mellom Jan Thomas og Tommy Løland