<strong>ØNSKER IKKE BARN:</strong> Gunhild forklarer at barn ikke er en del av planen. Foto: Scanpix
ØNSKER IKKE BARN: Gunhild forklarer at barn ikke er en del av planen. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg hadde mine fordommer

Gunhild Stordalen snakker ut om forhold og barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer giftet Petter Stordalen seg med Gunhild. Forretningsmannens kone er en aktiv miljøaktivist, og prøver å gjøre verden til et bedre sted. Nå snakker hun ut om forholdet til Petter.

- Jeg hadde mine fordommer mot Petter. Kapitalismen er jo kjent for å være rå og hensynsløs, men Petter er genuint opptatt av de viktige tingene. Jeg kunne aldri vært sammen med Petter om han ikke hadde prøvd å gjøre verden til et bedre sted, sier hun til Dagbladet Magasinet.

Paret har gjentatte ganger vist sin kjærlighet under arrangementer rundt i landet. Men selv om de trives sammen, er det ennå ikke snakk om noe barn.

- Jeg har mange jern i ilden, og store ambisjoner. Barn er ikke en del av planen.

Forrige måned fortalte Petter selv at han sannsynligvis kom til å få en skyllebøtte av kona, etter at det viste seg at han hadde hytta full av luksuspelser fra dyr som kan være fanget i dyresakser. Det er en ulovlig fangstmetode.

- Ja, nå får jeg nok på pelsen. Det var jeg som overtalte Gunhild til å godta dette, da jeg viste til at alle pelser kommer fra bærekraftige dyrestammer. Nå må jeg stå skolerett, sa Stordalen til Dagbladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Må stå skolerett for kona etter tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer