- Jeg hadde masse kviser

Slik så Heidi Klum ut på 80-tallet. I dag er hun 40 år.

HOLDER SEG GOD: Heidi Klum delte et bilde av seg selv fra 1987, da hun var 13 år, på Instagram denne uken. Håret var mørkere, og den ikoniske 80-tallspermanenten var på plass. Foto: Stella Pictures / Instagram
HOLDER SEG GOD: Heidi Klum delte et bilde av seg selv fra 1987, da hun var 13 år, på Instagram denne uken. Håret var mørkere, og den ikoniske 80-tallspermanenten var på plass. Foto: Stella Pictures / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 1. juni fyller den tyske supermodellen Heidi Klum 41 år. Denne uken delte hun et bilde av seg selv tatt i 1987, da Klum bare var 13 år.

Til tross for at firebarnsmoren bare blir flottere og flottere med årene, har også hun slitt med «typisk tenåringshud».

- Jeg hadde masse kviser, har hun tidligere uttalt til nettstedet GoodHouseKeeping, om ungdomstiden som hun selv kaller for «den klumsete perioden».

Heidi Klum vokste opp i en liten landsby i Tyskland, før hun ble oppdaget som modell i 1992. Da var hun 18 år, og vant en kontrakt med et ettertraktet modellbyrå.

Men unge Heidi måtte kjempe en hard kamp for å slå igjennom som modell, og opplevde å bli avvis flere ganger:

- Jeg var ikke høy nok, og ansiktet mitt var ikke «snålt» nok. Dessuten var jeg «for blid» i forhold til hva de ønsket at jeg skulle være.

Men det tok ikke lang tid før modellspeiderne forsto at den tyske ungjenta hadde modellpotensiale, og i dag er hun å regnes som en av verdens hotteste supermodeller. Hun har blant annet jobbet for Chanel, Yves Saint Germain, Sports Illustrated, og var Tysklands første Victoria's Secret-engel.

Siden har hun også gjort stor suksess som programleder for reality-serien «Project Runway».

Klum og mennene
 

På privaten har Klum har barna Henry (9), Johan (8) og Lou (5) med eksmannen Seal (51), som hun var gift med fra 2005 til 2012.

Hun har også datteren Leni (10) med eksen Flavio Briatore (64).

UNG KJÆRLIGHET: Heidi Klum har funnet lykken med den 13 år yngre kunstforhandleren Vito Schnabel. Her fra en romantisk kjærlighetstur til Paris i mars. Foto: FameFlynet
UNG KJÆRLIGHET: Heidi Klum har funnet lykken med den 13 år yngre kunstforhandleren Vito Schnabel. Her fra en romantisk kjærlighetstur til Paris i mars. Foto: FameFlynet Vis mer

Samtidig med Seal-bruddet fant Klum lykken med sin egen livvakt Martin Kirsten (41), men forholdet tok slutt tidlig i 2014.

Kort tid etter falt hun for den 13 år yngre kunstforhandleren Vito Schnabel (27). I slutten av april var det nyforelskede paret på kjærlighetsferie til Mexico.

LES OGSÅ: Vito Schnabel går på rundgang hos kjendisdamene

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer