Scarlett Johansson:

- Jeg hadde mange kjipe følelser rundt graviditeten

Hollywood-stjernen deler ærlig rundt det å bli gravid for andre gang.

FORELDRE: Scarlett Johansson og Colin Jost fikk en sønn sammen for syv måneder siden. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
FORELDRE: Scarlett Johansson og Colin Jost fikk en sønn sammen for syv måneder siden. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I august i fjor kom nyheten om at Scarlett Johansson (37) og ektemannen Colin Jost (39) hadde blitt foreldre sammen for første gang.

«Ok, ok. Vi har fått en baby. Han heter Cosmo, og vi elsker ham veldig mye», delte Jost den gang med fansen på Instagram.

Mens dette er komikerens første barn, så har Johansson også datteren Rose (7) med eksmannen Romain Dauriac (40).

Veldig beskyttende

Stjerneparet, som giftet seg i 2020, er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Nå avslører «Black Widow»-stjernen hvorfor hun spesielt valgte å holde seg unna rampelyset da hun gikk gravid med begge barna.

- Jeg var veldig beskyttende rundt begge svangerskapene mine fordi jeg ikke ønsket å føle meg gransket av offentligheten. Jeg ønsket å ha mine egne følelser rundt hvordan kroppen min forandret seg uten at andre skulle fortelle meg hvordan de så meg - enten det var positivt eller negativt, forteller hun åpenhjertig til Vanity Fair.

Videre sier skuespilleren at da det ble kjent at hun var gravid for andre gang, begynte folk raskt å gratulere henne med den fantastiske nyheten. Selv hadde hun blandede følelser rundt dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer