Scarlett Johansson:

- Jeg hadde mange kjipe følelser rundt graviditeten

Hollywood-stjernen deler ærlig rundt det å bli gravid for andre gang.

FORELDRE: Scarlett Johansson og Colin Jost fikk en sønn sammen for syv måneder siden. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
FORELDRE: Scarlett Johansson og Colin Jost fikk en sønn sammen for syv måneder siden. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I august i fjor kom nyheten om at Scarlett Johansson (37) og ektemannen Colin Jost (39) hadde blitt foreldre sammen for første gang.

«Ok, ok. Vi har fått en baby. Han heter Cosmo, og vi elsker ham veldig mye», delte Jost den gang med fansen på Instagram.

Mens dette er komikerens første barn, så har Johansson også datteren Rose (7) med eksmannen Romain Dauriac (40).

Veldig beskyttende

Stjerneparet, som giftet seg i 2020, er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Nå avslører «Black Widow»-stjernen hvorfor hun spesielt valgte å holde seg unna rampelyset da hun gikk gravid med begge barna.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta onsdag. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Jeg var veldig beskyttende rundt begge svangerskapene mine fordi jeg ikke ønsket å føle meg gransket av offentligheten. Jeg ønsket å ha mine egne følelser rundt hvordan kroppen min forandret seg uten at andre skulle fortelle meg hvordan de så meg - enten det var positivt eller negativt, forteller hun åpenhjertig til Vanity Fair.

Videre sier skuespilleren at da det ble kjent at hun var gravid for andre gang, begynte folk raskt å gratulere henne med den fantastiske nyheten. Selv hadde hun blandede følelser rundt dette.

- Selv om jeg absolutt var glad på noen måter, så hadde jeg også mange kjipe følelser rundt graviditeten. Og dette hang nære venninner seg opp i, minnes hun.

SINT: Da Scarlett Johansson skule takke for en pris på MTV movie and TV awards skjer dette. Video: MTV Vis mer

Johansson innrømmer at hun synes det var tungt med de som reagerte negativt på dette. Det hadde hun nemlig ikke forventet fra kvinner som hadde vært gjennom det samme selv.

Derfor ble hun ekstra glad over reaksjonen hun fikk fra en venninne.

- Hun visste at jeg prøvde å bli gravid, og da jeg sa at jeg var det, svarte hun: «Åh shit. Fantastisk, men også ikke så fantastisk». Da tenkte jeg: «Du er en ekte venn», deler 37-åringen med Vanity Fair.

Gift tre ganger

Johansson og Jost ble kjærester i 2017, og høsten tre år senere slapp de bomben om at de var blitt mann og kone. Dette skjedde på utradisjonelt vis. De nygifte valgte nemlig å fronte en sak de begge brenner for da de avslørte bryllupet.

«Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at Scarlett Johansson og Colin Jost giftet seg i en intim seremoni i helgen. Bare de nærmeste var til stede for å overholde Covid-19s sikkerhetsregler», skrev organisasjonen Meals on Wheels America på Instagram.

Mens dette er Josts første ekteskap, så har Johansson vært gift to ganger tidligere.

Fra 2008 til 2011 med Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (45), og fra 2014 til 2017 med franskmannen Romain Dauriac.

LES OGSÅ: Deler gladnyhet med 26 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer