OVERRASKET I BEGRAVELSEN: Julia Roberts (t.h) delte åpenhjertige ord om sin halvsøster, da hun talte i Nancy Motes' begravelse. Her omfavner hun venner og familie ved bisettelsen. Foto: Dana Mixer / Splash News/All Over
OVERRASKET I BEGRAVELSEN: Julia Roberts (t.h) delte åpenhjertige ord om sin halvsøster, da hun talte i Nancy Motes' begravelse. Her omfavner hun venner og familie ved bisettelsen. Foto: Dana Mixer / Splash News/All OverVis mer

- Jeg hadde lyst til å vri om halsen på henne

Begravelsesfølget fikk sjokk da Julia Roberts holdt tale i søsterens bisettelse.

SEOGHØR.NO: I forrige uke ble Julia Roberts (46) halvsøster Nancy Motes bisatt i Smyrna i delstaten Georgia. Hun ble funnet død i Los Angeles i februar etter at hun begikk selvmord.

Motes ble bare 37 år gammel, og skal ha dødd av en overdose.

Stemningen mellom de to søstrene, som er døtre av Michael Motes (68), har aldri vært spesielt god, og Nancy har tidligere fortalt at «Pretty Woman»-stjernen mobbet henne under oppveksten.

Bitter tale

Under bisettelsen i Georgia mandag holdt Julia Roberts tale, men ifølge Page Six, som siterer The National Enquirer, var talen alt annet enn positiv:

DØDE: Julia Roberts halvsøster Nancy Motes døde i februar etter det som skal ha vært en overdose. Foto: Bulls
DØDE: Julia Roberts halvsøster Nancy Motes døde i februar etter det som skal ha vært en overdose. Foto: Bulls Vis mer

- Hun sa «jeg hadde lyst til å vri om halsen på henne da jeg hørte hva hun hadde gjort, og at hun ikke klarte å vente og se hvilken glede morgendagen ville bringe. Jeg ble forbanna. Nancy er borte, og kommer aldri tilbake», sier en kilde til magasinet.

Nancy Motes skal ha vært svært nedbrutt av søsterens mobbing, som blant annet forårsaket drastisk vektøkning i tenårene. Samtidig skal søsterens stadig voksende berømmelse ikke ha gjort situasjonen bedre.

- Det var pinlig å være lillesøsteren til hele verdens «Pretty Woman», mens jeg selv var en dundre på 132 kilo, fortalte Nancy i et intervju i fjor høst.

Avslutningsdelen av Roberts' tale skal, ifølge kilden som The National Enquirer snakket med, ha sjokkert begravelsesfølget. Angivelig skal hun ha vært stolt av hva halvsøsteren gjorde:

- I talen sa hun videre at hun var stolt over at søsteren hadde tatt kontroll og avsluttet smertene - siden hun ikke hadde noen andre verktøy å bruke for å takle situasjonen. Hun sa at hun beundret søsteren for at hun hadde styrken til å gjennomføre det hun gjorde. Å avslutte smertene.

Slankeoperasjon

Nancy fikk utført slankeoperasjonen gastric bypass, og gikk ned rundt 66 kilo.

Før dødsfallet håpet hun at forholdet med søsteren skulle bli bedre, selv om hun ikke så noe lys i tunnelen:

- Vi jobber begge med å forandre mening om hverandre. Det er en prosess, som ikke kan bli fikset over natten. Og heller ikke tror jeg at det kan fikses bare fordi jeg nå er blitt tynn, sa hun i august i fjor.

SAMMEN I SORGEN: Julia Roberts hilser på familie og venner i forbindelse med halvsøsterens begravelse i Georgia mandag. Foto: All Over Press
SAMMEN I SORGEN: Julia Roberts hilser på familie og venner i forbindelse med halvsøsterens begravelse i Georgia mandag. Foto: All Over Press Vis mer

Dessverre fikk de to søstrene aldri reparert forholdet.

LES OGSÅ: - Det finnes ikke ord for å beskrive hva vi har vært igjennom