I NORGE: "The Wire"-stjernen Chad I. Coleman er i Norge for å spille i dramatiseringen av John Harstads roman "Buzz Aldrin - hvor ble det av deg i alt mylderet?".  Foto: The Wire
I NORGE: "The Wire"-stjernen Chad I. Coleman er i Norge for å spille i dramatiseringen av John Harstads roman "Buzz Aldrin - hvor ble det av deg i alt mylderet?". Foto: The WireVis mer

- Jeg hadde lyst til å reise litt

Derfor spiller "The Wire"-stjernen i ny norsk tv-serie....

SEHER.NO: Den amerikanske tv-stjernen Chad I. Coleman, kjent fra suksess-serien "The Wire", befinner seg i disse dager i Oslo.

Årsaken er at tv-stjernen skal spille en av de sentrale rollene i dramatiseringen av John Harstads roman "Buzz Aldrin - hvor ble det av deg i alt mylderet?", skriver Dagbladet.

I "The Wire" spiller skuespilleren boksetreneren Dennis "Cutty" Wise, men i den norske serien skal han  spille en fotograf som får en ny sjanse da gartneren Mattias redder ham på havet.

"deUSYNLIGE"-skuespiller Pål Sverre Valeheim Hagen har hovedrollen i serien.

- Fotografen Carl har reist til krigssoner i Rwanda, Tsjetsjenia, han har sett mange tragiske menneskeskjebner. Han gifter seg med en islandsk kvinne, men blir ikke kvitt de forferdelige marerittene fra tida som fotograf. Så han bestemmer seg for å forlate familien for å beskytte barna fra seg selv, forteller Coleman til Dagbladet.

Også her i Norge har Coleman, som har spilt i "The Wire" siden 2004, mange fans, deriblant en av landets mektigste menn.

- Jeg har hørt at "The Wire" er favorittserien til statsministeren deres, humrer han, og forteller også at årsaken til at han takket ja til en rolle i den norske tv-serien, var at han ønsket å reise litt før hans ni år gamle datter blir "voksen".

- Jeg hadde lyst til å reise litt før hun kommer i tenårene. Det er tøffe tider, vet du, du må være der da.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tilgitt etter sexskandalen