- Jeg hadde lopper i sengen og kakerlakker på gulvet

Lady Gaga om livet før hun slo gjennom som popartist.

VILL FORTID: Lady Gaga innrømmer at hun har hatt en vill fortid med mye kokain. Her er stjernen under et moteshow for Thierry Mugler i Paris nylig.  Foto: All Over Press
VILL FORTID: Lady Gaga innrømmer at hun har hatt en vill fortid med mye kokain. Her er stjernen under et moteshow for Thierry Mugler i Paris nylig. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (24) er vant til å sjokkere, og artisten har i lengre tid vært åpen om at hun har benyttet seg av ulovlige narkotiske stoffer.

- Jeg røyker fortsatt masse pot når jeg skriver musikk. Så jeg kommer ikke til å late som at jeg er en edruelig person overfor «60 Minutes», for det er jeg ikke, fortalte hun nylig.

I en ny bok om Lady Gaga hevder sangerinnen at både narkotika og skadedyr var vanlig i livet hennes før hun slo gjennom som popstjerne, skriver RadarOnline.com.


I boken «Everyone loves you when you are dead», som er skrevet et Neil Strauss, forteller stjernen om sitt tidligere dopmisbruk og de elendige boforholdene hennes da hun var yngre.

- I blant skremmer det meg når jeg tenker på hvordan jeg lå i leiligheten min med lopper i sengen, kakerlakker på gulvet, speil med kokain overalt og ingen vilje eller interesse for å drive med noe annet enn musikk og bli ruset, ser sangerinnen i boken.

Videre forteller Gaga at hun eksperimenterte med narkotika fordi hun var inspirert av artistene David Bowie og Mick Jagger og kunstneren Andy Warhol.

- Jeg hadde ikke en dårlig barndom. Alt jeg gikk gjennom inngikk i min kunstneriske reise for å «fucke» meg selv opp som Warhol, Bowie og Mick, sier hun ifølge RadarOnline.

«Bad Romance»-sangerinnen har tidligere innrømmet at hun fryktet at hun skulle dø som følge av den harde livsstilen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik hjelper Gaga tsunami-ofre