Robert Michael Scott fra «Farmen»:

- Jeg hadde ingenting igjen

«Farmen»-deltakeren gikk fra 104 til drøyt 77 kilo. Nå røper han hvordan historien endte.

BLE DRASTISK SLANKERE: Robert Michael Scott veide gikk ned 27 kilo gjennom «Farmen»-oppholdet og ukene før han dro inn på gården.
BLE DRASTISK SLANKERE: Robert Michael Scott veide gikk ned 27 kilo gjennom «Farmen»-oppholdet og ukene før han dro inn på gården. Vis mer
Publisert

104 kilo. Det var hva den profilerte «Farmen»-deltakeren Robert Michael Scott (54) veide fem uker før han skulle inn på Steinsjøen gård på grensen mellom Hurdal og Østre Toten i fjor høst.

Etter å ha kommet tilbake var han en helt annen mann. Og like etter kunne Se og Hør avsløre at vekten da viste 76,8 kilo.

Han var med andre ord blitt 27 kilo lettere, og hadde rast ned i vekt.

EXIT: Det var Gunnar Svingen og Robert Scott som møttes til tvekamp i søndagens episode av «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

13 kilo tyngre

Det har gått nesten ett år siden han dro inn på gården. Og tilSe oh Hør legger han ikke skjul på at mange av de kiloene er tilbake på kroppen.

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av Farmen kjendis 2023 er i gang, og vi har tatt en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Det er det mest brutale noensinne. For man skal ikke gå ned så mange kilo på så kort tid, jeg hadde ingenting igjen. Og det var nok grunnen til at jeg tapte tvekampen også, for øksen føltes som den veide hundre kilo, sier han med et smil.

UTE: Robert Michael Scott røyk ut av «Farmen» etter å ha tapt tvekampen mot Gunnar Svingen. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Robert Michael Scott røyk ut av «Farmen» etter å ha tapt tvekampen mot Gunnar Svingen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Tvekampen, den tapte han ikke så lenge før finaleuken, mot utfordrer Gunnar Svingen (26).

Nå, nesten ett år etterpå, er han drøyt 13 kilo tyngre. Vekta viser nemlig cirka 90 kilo.

Det bekymrer heldigvis ikke mye - bare litt.

- Jeg liker å være rundt 80 kilo, så jeg satser på å komme ned dit etter hvert, forteller han, før han fortsetter:

- Jeg gikk ned så fort, og har spist normalt, som en gris, i nesten ett år. Egentlig vil jeg ikke være tynn - jeg vil ha «pappakroppen». Jeg liker god mat, kaker, cookies - og maten til kona mi. Jeg vil kose meg også.

TYNGRE: Bussjåfør, amerikaner og TikTok-stjerne Robert Michael Scott inne på «Farmen»-gården i fjor, etter å ha vunnet sesongens første tvekamp. Etter dette mistet han mange kilo. Foto: Alex Iversen / TV 2
TYNGRE: Bussjåfør, amerikaner og TikTok-stjerne Robert Michael Scott inne på «Farmen»-gården i fjor, etter å ha vunnet sesongens første tvekamp. Etter dette mistet han mange kilo. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Gråt av eget speilbilde

Og at det var brutalt å gå ned såpass mye i vekt, erfarte 54-åringen virkelig etter at oppholdet på tv-gården var over.

AVSLØRER: Victoria Tolaas, kjent fra «Norges tøffeste» og «71 grader nord team», forteller nå at hun kunne dukket opp i populært program. Video: Rød Løper, Celina Morken / TV 2 / NRK. Reporter: Henriette Eilertsen / Thea Hope Vis mer

- Jeg gråt da jeg kom ut igjen og så meg i speilet, for vi hadde bare et lite speil inne på gården. Jeg tenkte «hva i alle dager er dette? Det må være en spøk». Men etter to dager begynte jeg å tenke at jeg kanskje har blitt litt sexy. Det eneste er at jeg kanskje ser litt eldre ut nå, jeg hadde jo fint, brunt hår da jeg gikk inn - mens det er helt grått nå, fortalte Scott til Se og Hør i fjor - da han hadde gått ned nesten 30 kilo.

FAR OG SØNN: Robert Michael Scott og sønnen Christopher etter førstnevntes «Farmen»-opphold og store vektnedgang. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FAR OG SØNN: Robert Michael Scott og sønnen Christopher etter førstnevntes «Farmen»-opphold og store vektnedgang. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Den gang supplerte sønnen hans, Christopher, med at forvandlingen var helt «sinnssyk» - men la til at han trodde faren ville gå opp igjen med tiden.

- Jeg skal opp et par kilo, men det skal være muskler, ikke fett. Jeg må bare stramme opp, lød svaret fra «Farmen»-profilen den gang.

- Berømt som f …

Den kjente Eks-«Farmen»-deltakeren, som også var en stjerne på TikTok før han tok del i TV 2-programmet, synes tiden etterpå har overrasket på spesielt én måte.

BLI MED INN: Per Gunvald Haugen vant farmen i 2020, nå viser han frem «Farmen»-hytta. Video: Se og Hør Vis mer

- Jeg hadde ganske mange unge som fulgte meg på TikTok før «Farmen», men etterpå er det også 60-, 70- og 80-åringer som kommer bort til meg. Og alle sier det samme, at de ikke likte meg de første ukene, men at jeg «vokste» på dem, sier han i dag.

FÅR GOD MAT: Robert Michael Scott elsker maten til kona Beate Gullaksen Scott. Foro: Andreas Fadum / Se og Hør
FÅR GOD MAT: Robert Michael Scott elsker maten til kona Beate Gullaksen Scott. Foro: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

54-åringen bedyrer at det er rart for ham å også bli gjenkjent av eldre.

- Ja, det er den største forandringen, tror jeg. Men jeg må si at jeg er berømt som «f …». Fortsatt må jeg ta mellom 50 og 100 selfier om dagen, og det tror jeg ikke mange andre i dette landet kan skilte med det siste året, sier Scott, som livnærer seg som bussjåfør, og ler.

- Har du ikke opplevd den negative siden ved rampelyset også?

- Joda, men jeg har vært igjennom så mye brutalt at jeg ikke lar noen få nettroll påvirke meg, bedyrer den tidligere «Farmen»-deltakeren til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Skal slankeopereres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer