- Jeg hadde ingenting igjen

Trinny Woodall delte sitt eget rusmareritt med eks-narkomane Grethe i «Trinny og Susannah - Oppdrag Norge».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Trinny Woodall (49), kjent fra programmet «Trinny & Susannah», har tidligere åpnet opp om sin fortid som rusavhengig. Stjernen har nå vært edru i 22 år, men har slitt voldsomt med rus tidligere.

I den nye sesongen av «Trinny og Susannah - Oppdrag Norge» får TV-seerene på ny se en åpen og ærlig Trinny snakke ut om rusproblemene. Det er når Trinny og Susannah møter eks-narkomane Grethe fra Drammen den populære kjendisstylisten åpner opp om fortiden.

- Jeg har nå vært 22 år rusfri. Jeg kjenner den reisen du går gjennom veldig godt. Jeg var avhengig av rusmidler i 10 år. Alle tingene du prøvde, prøvde jeg også. Jeg kjenner den følelsen av å føle seg tom. Jeg hadde ingenting igjen inne i meg, sier Trinny til Grethe i programmet.

- Det kjennes ut som om du har en helt ny reise foran deg, og verden åpner seg opp, fortsetter stylisten.

TILBAKE I NORGE: Trinny Woodall og Susannah Constantine er tilbake for å hjelpe norske kvinner å kle seg bedre.  Foto: FEM
TILBAKE I NORGE: Trinny Woodall og Susannah Constantine er tilbake for å hjelpe norske kvinner å kle seg bedre. Foto: FEM Vis mer

Woodall ble avhengig av stoffet kokain, og tok på ett tidspunkt en overdose. Da hun våknet, kjørte moren henne rett til rehab. Der ble hun imidlertid kastet ut etter å ha vist en pornografisk film.

VAR AVHENGIG: Trinny Woodall avslører at hun tidligere har vært avhengig av både kokain og alkohol. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
VAR AVHENGIG: Trinny Woodall avslører at hun tidligere har vært avhengig av både kokain og alkohol. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

Senere ble TV-kjendisen også avhengig av alkohol, og forteller at kokainen og alkoholen ødela henne.

- Foreldrene mine var mye bortreist, og jeg bodde med en fire år eldre søster som hadde glamorøse venner. Jeg ville passe inn. En kveld ble jeg tilbudt kokain, og jeg ville prøve. Jeg hadde veldig langt hår og klarte å veive ned fem gram kokain på gulvet. Alle ble sure, men jeg fikk sniffet det likevel. Det var gøy i tre eller fire år. Men da ble det et problem, sa hun i et tidligere intervju med Daily Mail.

Se det rørende møte øverst i saken.

Se «Trinny og Susannah Oppdrag Norge» på FEM torsdag kl. 21.30

LES OGSÅ:  Alkohol og kokain ødela meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer