- Jeg hadde ingenting da sønnen min ankom

Lille Louis hjalp Sandra Bullock med å finne mening i livet igjen etter utroskapsskandalen med Jesse James.

TRAVEL ALENEMOR: Skuespiller Sandra Bullock er opptatt med å hente, bringe og ta seg av adoptivsønnen Louis når hun ikke er på filminnspillinger. 48-åringen har vært alenemor etter at hun ble skilt fra Jesse James kort tid etter adopsjonen i 2010. Foto: All Over Press
TRAVEL ALENEMOR: Skuespiller Sandra Bullock er opptatt med å hente, bringe og ta seg av adoptivsønnen Louis når hun ikke er på filminnspillinger. 48-åringen har vært alenemor etter at hun ble skilt fra Jesse James kort tid etter adopsjonen i 2010. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespiller Sandra Bullock (48) befant seg i en sort hull etter at det i 2010 ble kjent at hennes daværende ektemann Jesse James (44) hadde vært utro med en rekke kvinner.  

Den påfølgende skilsmissen var ikke enkel for Bullock, som følte seg såret og ydmyket etter ektemannens sidesprang.

Nå forteller hun at det var adoptivsønnen Louis (3), som ble en del av livet hennes på samme tid som ekteskapsbruddet, som hjalp henne å komme seg videre. Det å ha omsorg for en baby gav henne en grunn til å stå opp om morgenen.

- Da Louis kom inn i livet mitt hadde jeg ingenting. Nå er han min eneste drøm. Jeg vil elske å se ham vokse opp. Hver dag når jeg våkner, sier jeg det til meg selv, forteller Bullock til den tyske avisen Bild ifølge Life&Style.

«The Heat»-skuespillerens liv dreier seg nå rundt det lille sjarmtrollet, som hun humoristisk beskriver som «en liten diktator som bestemmer over livet mitt».

Oscar-vinnerens hverdag er nå helt synkronisert med Louis' liv og levnet.

- Klokken 7.45 kjører jeg ham til skolen. Så er det hjem igjen, trene, være på dataen, ta telefoner. Så kjører jeg tilbake til skolen til lunsjpausen hans. Deretter er det svømmetime og alt mulig annet. Så er det tid for et bad. Han legger seg, og jeg legger meg... Jeg har et veldig sexy liv, forteller den lykkelige Hollywood-stjernen spøkefullt.

LES OGSÅ: Giftet seg for fjerde gang