Bella Hadid:

- Jeg hadde ingen grenser

Bella Hadid letter nok en gang på sløret.

ÅPEN: Modell Bella Hadid er kjent for å være åpen om blant annet sin mentale helse. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock Editorial / NTB
ÅPEN: Modell Bella Hadid er kjent for å være åpen om blant annet sin mentale helse. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Supermodell Bella Hadid (25) er ikke kjent for å holde kortene tett til brystet om eget privatliv. Tidligere har stjernen delt åpenhjertig om sin mentale helse og alkoholproblemer, særlig i tilknytning til paparazziene og den overveldende oppmerksomheten hun får.

I november i fjor delte hun med sine nesten 50 millioner Instagram-følgere at hun hadde grått stort sett hver dag den siste tiden.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Familiens svarte får

Nå deler Hadid mer om privatlivet. I podkasten VS Voices, forteller hun hvordan det å ville gjøre alle rundt seg fornøyd, gjorde henne grenseløs i relasjoner.

Hun forteller at det å ville gjøre alle til lags, visket ut både seksuelle, fysiske og emosjonelle grenser. Også på jobben skal det ha vært en utfordring for 25-åringen, skriver Independent.

Til podkastprogramleder Amanda de Cadenet forteller hun at hun alltid har følt seg som familiens svarte får.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

- Jeg har alltid følt at jeg ikke ble hørt da jeg vokste opp.

Hadid forteller at hun har vokst opp med at menn, både i familie og romantiske relasjoner, konstant har fortalt henne at hennes stemme er mindre viktig enn deres, ifølge avisen.

- Det er en klisjé

Det skal ha fortsatt da hun ble eldre og gikk inn i romantiske relasjoner, forteller hun videre.

- Da jeg senere gikk inn i forhold, og ikke turte å stå opp for meg selv for å bli hørt, påvirket det meg intenst mye. Nervesystemet mitt bare krasjet. Det var «fight or flight», deler modellen.

JUKS: Den norske modellen Karoline Bjørnelykke avslørte en hemmelighet fra modellbransjen på sin Tiktok. Video: Tiktok. Reporter: Edward Stenlund. Voice: Signe Elise Morthen Stenersen Vis mer

Hadid har tidligere vært i et forhold med artisten Abel Makkonen Tesfaye (31), bedre kjent som The Weeknd. I dag er hun kjæreste med Marc Kalman (33).

De Cadenet spør Hadid i podkasten om hvordan hun klarte å bryte løs fra tankesettet. Stjernen forteller at redningen ble ulike livsstilsendringer, inkludert å holde seg mer unna sosiale medier.

Den største faktoren skal altså ha vært å ikke la andres tanker og energi påvirke hvordan hun ser på seg selv, og beskriver det som det mest «kraftfulle» en kan gjøre.

- Det er en klisjé for en grunn, fordi det er et faktum at det funker.

LES OGSÅ: - Var den tøffeste dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer