- Jeg hadde ingen barndom

Katy Perry skylder på kristne foreldre.

FRASTJÅLET BARNDOMMEN?: Katy Perry mener hun ikke fikk vokse opp som et barn, på grunn av strenge, kristne foreldre. Foto: All Over Press
FRASTJÅLET BARNDOMMEN?: Katy Perry mener hun ikke fikk vokse opp som et barn, på grunn av strenge, kristne foreldre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Katy Perry (26) hevder hun ikke hadde noen barndom. Grunnen er måten hennes svært kristne foreldre oppdro henne på.

- Jeg hadde ingen barndom, forteller hun ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Perry utdyper at foreldrene ikke lot henne lese noen annen bok enn bibelen. Hun fikk heller ikke lytte til noe annet enn religiøs musikk, noe som påvirket henne på veien til å bli artiststjerne.

Superstjernen sier forholdet til foreldrene nå har forandret seg.

- Jeg tror noen ganger at når et barn vokser opp, vokser foreldrene opp samtidig. Mine gjorde det. Jeg prøver ikke å forandre dem lenger, og de prøver ikke å forandre meg.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Se, så forelsket!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer