- Jeg hadde ingen affære med henne

William Levy tilbakeviser påstander om at han hadde skyld i bruddet mellom Jennifer Lopez og Marc Anthony.

AVVISER RYKTENE: - Det eneste forholdet som er - eller var - mellom dem, er på det profesjonelle nivået, sier William Levys talsperson om romanseryktene som knytter ham til superstjernen Jennifer Lopez. Foto: Youtube
AVVISER RYKTENE: - Det eneste forholdet som er - eller var - mellom dem, er på det profesjonelle nivået, sier William Levys talsperson om romanseryktene som knytter ham til superstjernen Jennifer Lopez. Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I helgen kom nyheten om at skuespiller og sanger Jennifer Lopez (41) og musikerstjernen Marc Anthony (42) skal skilles. Det bekreftet paret overfor bladet People.

- Vi har bestemt oss for å avslutte vårt ekteskap. Dette var en veldig vanskelig avgjørelse, men vi har kommet til en vennlig konklusjon på det hele, uttalte paret om bruddet.

Bare dager etter at det ble kjent at de to nå altså går hvert til sitt, svirrer ryktene om at herremodellen William Levy (30), som bare kalles «den latinske Brad Pitt», er en av årsakene til at Lopez og Anthony gikk hvert til sitt. Levy er mannen som viser seg i svært sensuelle scener med J-Lo i videoen til sangen «I'm Into You».

Nå tilbakeviser derimot den 30 år gamle modellen påstandene om at han skal ha hatt et forhold eller en affære med den nå single 41-åringen.

- Det stemmer ikke. Det eneste forholdet som er - eller var - mellom dem, er på det profesjonelle nivået, sier William Levys talsperson til The Sun.

Bare én måned etter at videoen med Jennifer Lopez ble spilt inn, ble det slutt mellom Levy og kona. Bruddet bygde naturligvis opp om ryktene som har svirret i det siste.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her har hun akkurat dumpet ektemannen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer