Victoria Beckham:

- Jeg hadde ikke vært gift lenger hvis jeg var så miserabel som jeg ser ut

Firebarnsmoren gjør narr av seg selv og sin alvorlige fremtoning.

ALVORLIG: Victoria Beckham er kjent for at hun sjelden smiler på bilder. Her med ektemannen, David Beckham, i 2015. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG: Victoria Beckham er kjent for at hun sjelden smiler på bilder. Her med ektemannen, David Beckham, i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Siden 1999 har Victoria (43) og David Beckham (42) vært et av verdens mest berømte ektepar.

Den britiske stjerneduoen, som har barna Brooklyn (18), Romeo (14), Cruz (12) og Harper (5) sammen, fremstår som et av de stødigste og lykkeligste parene i Hollywood - der langt ifra alle ekteskap varer livet ut.

Til tross for massiv medieoppmerksomhet, utroskapsrykter og at de begge har vært travelt opptatt med suksessfulle karrierer, ofte på ulike kontinent over lang tid, så har Victoria og David holdt sammen i 20 år.

Og 4. juli neste måned feirer de 18 år som mann og kone.

Nå avslører klesdesigneren og den tidligere «Spice Girl»-stjernen noe av hva som er hemmeligheten bak deres lykkelige ekteskap.

- David og jeg har det veldig gøy sammen, deler hun med nederlandske Vogue, ifølge Contactmusic.com, og legger til:

- Barna mine ville ikke ha vært så lykkelige som de er og jeg hadde absolutt ikke vært gift lenger, hvis jeg var så miserabel som jeg ser ut på noen av disse paparazzi-bildene.

Saken fortsetter under bildet.

STILIKON: Det er ikke ofte man ser Victoria Beckham smile når hun er ute blant folk, men dette skal komme av usikkerhet. Foto: NTB Scanpix
STILIKON: Det er ikke ofte man ser Victoria Beckham smile når hun er ute blant folk, men dette skal komme av usikkerhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ukomfortabel i rampelyset

Firebarnsmoren, som er en ekte sminke-junkie, sikter selvfølgelig til hvordan fans og presse til stadighet kommenterer at hun aldri smiler på bilder.

Grunnen til det fraværende smilet er derimot fordi hun føler seg usikker i rampelyset.

- Jeg vet ikke om det er fordi jeg har blitt tatt bilde av i så mange år og all kritikken jeg har fått, men jeg føler meg bare eksponert, sårbar og ukomfortabel. Jeg klarer ikke være meg selv, avslørte hun til Sunday Times’ Style i fjor, ifølge nettstedet.

- Jeg gleder meg alltid til kameraene er slått av og jeg kan ta en drink sammen med vennene mine, slå løs håret og ikke tenke på om leppestiften sitter som den skal. Da slapper jeg av, forklarte hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

NYFORLOVET: Her viser den tidligere Spice Girl-stjernen stolt frem forlovelsesringen David fridde med i 1998. Foto: NTB Scanpix.
NYFORLOVET: Her viser den tidligere Spice Girl-stjernen stolt frem forlovelsesringen David fridde med i 1998. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Vi opplever også vanskelige tider

Det var i 1997 at David og Victoria Beckham møtte hverandre i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På denne tiden var hun fortsatt med i Spice Girls - og «Posh Spice» falt for den kjekke Manchester United-spilleren.

Duoen fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland.

I januar i år avslørte David at han og kona, som ofte deler søte hyllester til hverandre på sosiale medier, hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

- Vi har fornyet ekteskapsløftene våre etter at vi giftet oss første gang. Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs.

- Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn, delte han åpenhjertig med lytterne.

Videre avslørte David også at han og kona har vært gjennom tøffe tider - som alle andre par.

- Det er noe man går gjennom i alle forhold og ekteskap. Det er en del av det å ha barn. Og ansvar. Tidlig i 20-årene hadde vi ikke noe annet ansvar enn oss selv og jobbene våre. Vi har stor respekt for livet vårt og når vi opplever vanskelige tider, så jobber vi gjennom dem sammen som en familie.

Happy Christmas!! Lots of love from the Beckhams!!we love u!! @davidbeckham @brooklynbeckham x vb 💫🌟🙏🏼

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

LES OGSÅ: Hollywood-stjernens kropp vekker oppsikt etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer