FÅTT SELVTILLIT: Jenny Langlo har fått en selvtillit på scenen som hun ikke hadde før. Foto: Thomas Horni / Seher.no
FÅTT SELVTILLIT: Jenny Langlo har fått en selvtillit på scenen som hun ikke hadde før. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Jeg hadde ikke tro på meg selv

Men gjennom «Idol» har Jenny Langlo funnet selvsikkerheten.

Publisert
SEHER.NO: «Idol»-deltageren Jenny Langlo (18) har gang på gang fremkalt følelser hos både TV-seere og dommere. Det gjorde hun nok en gang, da hun fredag tok seg til finalen i det populære TV 2-programmet.

Gjennom «Idol» har Langlo fått en selvtillit på scenen hun ikke hadde fra før.

- Jeg har blitt utrolig mye mer trygg på meg selv som artist. Jeg har ikke vært så usikker, men på scenen har jeg ikke hatt den store troen på meg selv, selv om jeg har jobbet mye. Det har jeg fått nå. Jeg visste ikke at jeg kunne røre folk på den måten. Men som person er jeg fortsatt den samme. Men jeg har fått en positiv selvsikkerhet som jeg setter pris på, sier hun til Seher.no.

18-åringen snakket tidligere ut om at hun ikke var komfortabel med å høre seg selv synge. Men det var hun selv som meldte seg på konkurransen.

- Ja, det var meg selv. Jeg vil ikke si at jeg synes det er forferdelig å høre på meg selv, men det er litt ekkelt og rart, og jeg klarer ikke å høre på en objektiv måte, forteller hun.

I løpet av høsten har jenta fra Møre og Romsdal fått mange fans landet over. Det hadde hun ikke trodd på forhånd.

- Det har gjort opplevelsen utrolig. Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje. Det var ikke med den hensikten jeg ble med i dette programmet, men jeg synes det er utrolig fint, for det kan hjelpe meg når «Idol» er over.

Langlo overbeviste fredag med Sinead O'Connor-låten «Nothing Compares 2 U», en sang om kjærlighetssorg.

- Den er litt basert på egne erfaringer. Det er for innviklet til å utdype, men det er lett å få fram tårer til den, sier hun til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg var på gråten selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer