- Jeg hadde ikke tenner før jeg var 11

Hollywood-stjernen Charlize Therons sykdom satte kraftige spor.

MISTET TENNENE: Skuespilleren Charlize Theron er flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, men avslører selv at hun som elleve-åring ikke følte seg spesielt vakker da hun ble så syk at hun mistet tennene. Foto: All Over Press
MISTET TENNENE: Skuespilleren Charlize Theron er flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, men avslører selv at hun som elleve-åring ikke følte seg spesielt vakker da hun ble så syk at hun mistet tennene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den 36 år gamle skuespillerinnen Charlize Theron startet karrieren i en alder av 16 år som modell, fordi hun hadde et flott smil. Men før den tid hadde Theron tilbrakt hele barndommen uten tenner.

- Jeg hadde ikke tenner før jeg var 11 år. Jeg tok så mye antibiotika at de råtnet bort. Derfor hadde jeg aldri melketenner. Og det var vanskelig å måtte ta skolebilder der jeg latet som jeg hadde tenner, sier Charlize til The Sun.

Theron led av gulsott, som er et sympton der hud og slimhinner får en gulaktig farge, og kan knyttes til forskjellige sykdommer. Medisineringen skal ha ført til at hun mistet tennene, og hun sa i fjor at hun ble mobbet mye.

I 2003 vant hun Oscar for rollen som morder i filmen «Monster». Neste måned er hun aktuell på norske kinoer i hele to filmer: «Prometheus» av Ridley Scott, og Snøhvit og Jegeren. Hun sier at modellkarrieren hennes var en stor feil.

- Det var aldri en lidenskap å være modell. Men jeg gjorde det fordi jeg fikk en enorm sjanse til å reise og oppleve verden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak sitt vakre ansikt.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer