HEMMELIG AFFÆRE: Bill Clinton skal ifølge Radaronline på slutten av 1990-tallet hatt en ett år lang affære med den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley. Skuespilleren benekter påstandene. Foto: FameFlynet
HEMMELIG AFFÆRE: Bill Clinton skal ifølge Radaronline på slutten av 1990-tallet hatt en ett år lang affære med den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley. Skuespilleren benekter påstandene. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg hadde ikke sex med Bill Clinton

Liz Hurley raser mot sjokkpåstandene.

SEOGHØR.NO: Onsdag kom nyheten om at britiske skuespilleren Elisabeth Hurley (48) skal ha vært tidligere president Bill Clintons (67) elskerinne i over et år.

Bill, som den gangen var USAs president, fikk angivelig fløyet Liz til Washinton D.C, og de to skal ha hatt sex i Det Hvite Hus - med Hillary i naborommet.

Affæren skal ha foregått i 1998, kort tid etter Clintons forhold med Monica Lewinsky og tre år etter at Hurleys kjæreste, Hugh Grant, ble tatt på fersken da han kjøpte sex av en prostituert.

STJERNEPAR: Hugh Grant og Elizabeth Hurley var kjærester i 13 år før det ble slutt i år 2000. Paret er fremdeles nære venner, og Grant er gudfar til sønnen hennes Damian. Foto: All Over Press
STJERNEPAR: Hugh Grant og Elizabeth Hurley var kjærester i 13 år før det ble slutt i år 2000. Paret er fremdeles nære venner, og Grant er gudfar til sønnen hennes Damian. Foto: All Over Press Vis mer

Nå slår Hurley tilbake mot skriveriene om den påståtte affæren med Clinton.

«Hysterisk tåpelig historie om meg og Bill Clinton. Fullstendig feil. Saken ligger nå i hendene på mine advokater. Gjesp», skriver skuespilleren på Twitter.

Saken sprakk da nettsiden Radaronline.com fikk tilgang til opptak av skuespiller og Liz’ tidligere elsker Tom Sizemore der han forteller om den hemmelige affæren - som han hevdet han var med å arrangere.

Det hele startet i 1998 under en visning av filmen «Saving Private Ryan» i Det Hvite Hus, hvor Sizemore spilte en av rollene.

Clinton skal ha tatt Sizemore til side og bedt om Liz’ nummer.

SUPERFORM: Elizabeth Hurley er godt over 40 år, men det skulle man ikke tro når man ser bilder som dette.
SUPERFORM: Elizabeth Hurley er godt over 40 år, men det skulle man ikke tro når man ser bilder som dette. Vis mer

Hillary og Bill skal ha bodd i ulike deler av huset og hun skal ikke ha merket noe til Hurleys besøk.

Clinton skal ha avsluttet forholdet etter ett år da han begynte å få varme følelser for den flotte briten.

- Jeg forelsker meg ikke, men jeg begynner å tro at jeg elsker deg, skal han ha sagt.

-Det er ikke sant

I et nytt intervju med Huffington Post innrømmer derimot Tom Sizemore at det hele var oppspinn.

- Jeg ber om unnskyldning hvis jeg har skadet eller såret henne eller Clinton-familien. Det hele var tulleprat fra en rusavhengig skuespiller, sier filmstjernen ifølge Radaronline.

- Det er ikke sant. Jeg var aldri i Det Hvite Hus og jeg har heller aldri møtt Bill Clinton, fortsetter Sizemore.

Hurley var i 13 år sammen med «Fire bryllup og en gravferd»-stjernen Hugh Grant. Hun har også vært gift med den indiske tekstilarvingen Arun Nayar.

«Tusen takk for deres (for det meste) snille kommentarer på det som har vært en rimelig grusom dag», skrev Hurley på Twitter onsdag kveld.

LES OGSÅ:      - Liz Hurley var Clintons elskerinne