- Jeg hadde ikke så mye å tape

Farmen-Sigurd fikk dra hjem til sin gravide kjæreste...

UTE AV FARMEN: Lørdag ble Sigurd Berger fra Rena den første til å ryke ut av årets sesong av «Farmen» etter en lang og slitsom tautrekking-kamp mot Tore William Arvesen.  Foto: TV 2
UTE AV FARMEN: Lørdag ble Sigurd Berger fra Rena den første til å ryke ut av årets sesong av «Farmen» etter en lang og slitsom tautrekking-kamp mot Tore William Arvesen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Lørdag var det klart for sesongens første tvekamp i realityserien «Farmen» på TV 2.

Og etter en intens tautrekking-kamp mot lagets «største og sterkeste» deltager - Tore William Arvesen (43), ble 21 år gamle Sigurd Berger fra Rena den første som måtte reise hjem fra gården på Tranøya.

Ifølge snekkeren synes han det var «helt greit» å være førstemann ut av «Farmen». Mest av alt fordi han visste at hans gravide forlovede satt hjemme og ventet på han.

- Jeg synes det er helt greit. Jeg hadde ikke så mye å tape som de andre som var der. Og så visste jeg jo at kjæresten min satt gravid hjemme og ventet på meg, og jeg savnet henne veldig, sier han til Seher.no.

I onsdagens episode ble Berger valgt ut som førstekjempe av storbonde Leif Birger Mækinen (53), som hevdet at unggutten var for «fraværende» i sine arbeidsoppgaver. Dette fikk 21-åringen til å se rødt, og tidligere i uken sa han overfor Seher.no at han synes det var «ufint» av storbonden.

- Jeg synes egentlig det var helt greit å bli valgt, men jeg ble veldig forbannet over grunnlaget hans. Jeg følte vel egentlig at Leif Birger snakket mest om seg selv da han sa jeg var lat og utilstrekkelig. Det synes jeg var skikkelig ufint rett og slett. Det er helt greit at han valgte meg, men det blir feil når han oppgir en falsk grunn, sa Berger.

I ettertid er imidlertid ikke 21-åringen bitter på storbonden.


- Nei, fordi han kommer til å bli så uglesett av hver eneste person, mens jeg kan gå ut med hodet hevet. Det var viktig for meg å kunne stå for det jeg har gjort og sagt der inne, men egentlig var det nesten som en skoletur for mitt vedkommende, sier han.

På spørsmål om hvorfor han valgte Tore, som da var tydelig større og sterkere enn ham, som andrekjempe svarer han at han gjerne ville ha «en verdig konkurrent».

- Det var nettopp fordi han var den største og sterkeste at jeg valgte han. Det strider i mot min natur å fly på de som er mindre enn meg, eller har skader, slik noen hadde pådratt seg etter den første uken. I tillegg har jeg jobbet med både slegge og øks tidligere, så jeg hadde en fordel der. Jeg hadde jo håpet at han ikke ville velge tautrekking, men slik ble det altså ikke, sier han.


Ifølge Berger var det verste med «Farmen»-deltagelsen all baksnakkingen som foregikk på gården.

- Det verste var spillet som foregikk der. All baksnakkingen. Det er noe jeg aldri har vært, eller kommer til å ha sansen for. Jeg var jo forberedt på at det ville bli sånn, så det var mer irriterende enn utfordrende, sier han.

Likevel angrer ikke 21-åringen på at han ble med på realitykonseptet.

- Jeg fikk den «Farmen»-opplevelsen jeg ønsket, og fikk være med på noe mange andre ikke får gjort. Så det var gøy. Og så ble jeg kjetn med mange ålreite mennesker. Særlig Vibeke, Stian og Bente. Det er en fantastisk gjeng som jeg liker veldig godt. Skikkelig jordnære mennesker som jeg trives godt med, forteller han.

Se "Farmen" på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er en knallflott jente