- Jeg hadde ikke planlagt at jeg skulle gjøre dette

Celester avslører hva som skjedde før hun kastet alle hemninger i Miss Paradise-konkurransen.

SEOGHØR.NO: Celester Adjete (21)  har på kort tid blitt en populær deltager i årets utgave av TV3-serien «Paradise Hotel».

Bergensjenta har gjort seg bemerket med sitt gode humør og høye energinivå, men likevel var det mange som ble overrasket da hun gikk til topps i årets Miss Paradise-konkurranse med et forrykende danseshow.

Med kraftig flørting mot juryformann og tidligere deltager Audun Dromnes Sørseth (24) leverte Celester heftig  rumperisting mot publikum - også kjent som «twerking».

Se video øverst i saken!

- Jeg hadde ikke planlagt at jeg skulle gjøre dette og jeg har aldri øvd bestemt på det. Det ligger vel i genene mine, sier jenta, som har ghanesiske foreldre, med et smil.

Saken fortsetter under bildet.

IMPONERT: Juryen og de andre Paradise Hotel-deltagerne lot seg rive med av Celesters danseshow. Foto: TV3
IMPONERT: Juryen og de andre Paradise Hotel-deltagerne lot seg rive med av Celesters danseshow. Foto: TV3 Vis mer

Nektet å vise showet til de andre jentene

Hun sier hun kun begynte å trene på showet i noen timer før hun skulle i aksjon, og trodde ikke på seier før «Miss Paradise»-konkurransen skulle begynne.

- Da jeg så hvor nervøse de andre jentene var, begynte jeg å ane at jeg hadde en sjanse. De ville gjerne se showet mitt før konkurransen, men jeg nektet. Å vinne var utrolig gøy, sier hun til Seoghør.no.

Twerking ble for alvor kjent da hun artisten Miley Cyrus viste frem sine kunster mot artistkollega Robin Thicke under MTV Video Music Awards i 2013.

SKANDALESHOW: Miley Cyrus ga seerne hakeslepp da hun twerket mot Robin Thicke under MTV Video Music Awards i 2013. Foto: Reuters
SKANDALESHOW: Miley Cyrus ga seerne hakeslepp da hun twerket mot Robin Thicke under MTV Video Music Awards i 2013. Foto: Reuters Vis mer

Vil ikke sammenligne

Celester vil imidlertid ikke sammenligne seg med Miley.

- Miley er jo en jente som lider av «no ass syndrome». Jeg har en helt annen stil, sier hun og ler.

Celester har fått mange positive tilbakemeldinger etter at hun dukket opp på TV-skjermen, men avslører at singelstatusen ikke har endret seg siden hun kom hjem til Norge.

KASTET HEMNINGENE - OG KLÆRNE: Celester ga alt i kampen for å vinne tittelen «Miss Paradise». Foto: TV3
KASTET HEMNINGENE - OG KLÆRNE: Celester ga alt i kampen for å vinne tittelen «Miss Paradise». Foto: TV3 Vis mer

- Jeg er singel og har ikke noen hast med å finne meg en kjæreste. Men hvis jeg skulle beskrive drømmeprinsen så blir det vel en blanding av Audun og Stian Blipp, sier hun til Seoghør.no.

- Har du hatt kontakt med Audun etter at du kom tilbake til Norge?

- Nei, dessverre. Vi snakket litt sammen på premierefesten for Paradise Hotel, men siden har vi ikke hatt noe kontakt.

Angrer ikke

Celester sier hun ikke angrer på at hun meldte seg på «Paradise Hotel».

- Selv om det kan være litt flaut så se seg selv på TV, så føler jeg ikke at jeg har gjort noe galt, og hotellet var jo bare helt «amazing». En opplevelse for livet!, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Her gjør Lord Audun comeback i «Paradise Hotel»