SUKSESS: Hanne Sørvaag (32) nyter for tiden suksessen som mentor i TV2-programmet «The Voice», men veien til suksessen har vært lang for Stavanger-jenta.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
SUKSESS: Hanne Sørvaag (32) nyter for tiden suksessen som mentor i TV2-programmet «The Voice», men veien til suksessen har vært lang for Stavanger-jenta. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer

- Jeg hadde ikke penger til mat

Veien til «The Voice»-suksessen har vært tøff for Hanne Sørvaag.

Publisert
SEOGHØR.NO: Hanne Sørvaag (32) nyter for tiden suksessen som mentor i TV2-programmet «The Voice», og har en lang karriere bak seg som artist og låtskriver.

Men veien til suksessen har vært lang for Stavanger-jenta.

I begynnelsen av karrieren hadde hun til tider ingen penger, og måtte få hjelp av familien til å kjøpe mat og klær.

- Livet er fullt av kontraster. Det var premieutdelinger med sjampis og kanapéer, men jeg snek på T-banen for å komme dit, fordi jeg ikke hadde ett øre. På Hit Awards og Spellemannsprisen hadde jeg lånte klær og noia for å bli sølt på, sier Hanne Sørvaag til magasinet Kamille ifølge Her og Nå.


På begynnelsen av 2000-tallet slo Sørvaag gjennom under artistnavnet Paris, og fikk flere radiohits i Norge. Senere har hun skrevet låter for artister både i Europa og USA, men selv om hun opplevde suksess hadde hun på et tidspunkt ikke penger til mat.

- En gang fikk jeg med meg fullt med frossen gryterett fra mormor. Jeg spiste gryterett til frokost, lunsj og middag i ukevis. Til slutt var jeg kvalm bare av å se den, sier hun til Kamille.

I dag ser Hanne Sørvaag tilbake på den vanskelige tiden som god lærdom, og har lært seg å sette ekstra pris på det hun kan unne seg.

- Den luksusen jeg setter aller mest pris på i dag, er å kunne gå på butikken og handle den maten jeg har lyst på. Den forsvinner ikke, selv etter så mange år, sier Hanne Sørvaag til Kamille.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Her er Hannes ukjente popfortid 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer