- Jeg hadde ikke peiling

«Farmen»-Lasse angrer på valget av andrekjempe som sendte ham hjem fra gården.

PÅ UTRYGG GRUNN: Lasse Rød Hansen sier til Seoghør.no at han trodde han hadde like god sjanse til å vinne i tømmerstokkrulling som andrekjempe Jarle Tangerås, Men balansen sviktet, og dermed røk finaleplassen i «Farmen». Foto: TV 2
PÅ UTRYGG GRUNN: Lasse Rød Hansen sier til Seoghør.no at han trodde han hadde like god sjanse til å vinne i tømmerstokkrulling som andrekjempe Jarle Tangerås, Men balansen sviktet, og dermed røk finaleplassen i «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I søndagens episode av «Farmen» på TV 2 var det Lasse Rød Hansen som måtte reise hjem fra reality-gården.

24-åringen, som følte seg dolket i ryggen da Magnus Røberg (24) valgte ham til førstekjempe tirsdag, måtte nemlig se seg slått i tømmerstokkrulling av Jarle Tangerås (26) - som han valgte til andrekjempe.

FIKK PROBLEMER: Jarle Tangerås sendte Lasse i vannet tre ganger på rad. Programleder Gaute Grøtta Grav (bak) overvar tømmerstokkrullingen ivrig. Foto: TV 2
FIKK PROBLEMER: Jarle Tangerås sendte Lasse i vannet tre ganger på rad. Programleder Gaute Grøtta Grav (bak) overvar tømmerstokkrullingen ivrig. Foto: TV 2 Vis mer

Da han valgte kompisen Jarle, var Lasse rimelig sikker på at tvekampen ville bli tømmerstokkrulling. Men i ettertid angrer han på at han pekte ut Jarle som motstander.

- Jeg hadde aldri prøvd tømmerrulling før. Jeg hadde ikke peiling, men følte vel det var 50/50 sjange for å vinne i tømmerstokkrulling. Men balansen min var visst dårligere enn jeg trodde, innrømmer Lasse overfor Seoghør.no.

Han forteller at han følte seg veldig svak og sliten etter å ha vært på «Farmen»-gården så lenge. Det gjorde ham usikker på om han ville klare å slå noen av de andre gjenværende mennene i de mer fysiske øvelsene.

- Men jeg burde valgt Morten, jeg tror han ville gått for tautrekking. Jeg ville hatt større sjanse til å vinne i noe mer fysisk krevende, men det er lett å være etterpåklok, vedgår han.

Var drittlei

24-åringen fra Sauda forteller at han gikk ned mellom 11 og 12 kilo under «Farmen»-oppholdet, noe som er temmelig mye for en fyr som ikke har så mye «ekstra» i utgangspunktet.

LETT PÅ FOTEN: Jarle Tangerås imponerte med sine balansekunster i søndagens «Farmen»-episode. Foto: TV 2
LETT PÅ FOTEN: Jarle Tangerås imponerte med sine balansekunster i søndagens «Farmen»-episode. Foto: TV 2 Vis mer

- Var det noe spesielt som gikk galt i tvekampen?

- Nei, si dét. Jeg hadde vært der inne veldig lenge, så jeg var egentlig dritlei og ville gjerne hjem, for å være helt ærlig. Men jeg prøvde å motivere meg, siden det var fire dager før finalen. Jeg kan bare skylde tapet på meg selv, forteller Lasse videre.

En stor trussel

I tillegg til at han angrer på valget av andrekjempe, mener Lasse at finaleknivene han fikk ved å bli valgt til storbonde tre ganger nok var avgjørende for at han måtte reise hjem.

- Man blir en veldig stor trussel med tre finalekniver. Jeg var en større konkurrent enn Jarle, noe som gjorde at de andre heiet på ham i tvekampen.

- Så i ettertid ser jeg at jeg kunne ha prøvd å unngå å bli storbonde så mange ganger. Men det er kjekt også, man tar det som et tegn på tillit å bli valgt ut til storbonde. Så det er litt kjipt å si at man ikke vil bli valgt, påpeker han overfor Seoghør.no.

UTSLITT: Den veltrente 24-åringen følte seg svak etter lang tid med lite mat. Etter å ha gått ned over 10 kilo var Lasse usikker på sin fysiske styrke.  Foto: TV 2
UTSLITT: Den veltrente 24-åringen følte seg svak etter lang tid med lite mat. Etter å ha gått ned over 10 kilo var Lasse usikker på sin fysiske styrke. Foto: TV 2 Vis mer

«Farmen» sendes på TV 2 mandag, tirsdag og søndag.

LES OGSÅ: - Folk tror jeg er henne!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer