- Jeg hadde ikke nubbsjans

Jorunn Horgen måtte forlate «Mesternes Mester».

BEINHARD KONKURRANSE: I mandagens episode var det beinharde fysiske øvelser på timeplanen, og deltagerne måtte blant annet dytte tunge baller fylt med vann opp og ned en bratt bakke. Foto: Jan Kvalheim /  Rubicontv
BEINHARD KONKURRANSE: I mandagens episode var det beinharde fysiske øvelser på timeplanen, og deltagerne måtte blant annet dytte tunge baller fylt med vann opp og ned en bratt bakke. Foto: Jan Kvalheim / Rubicontv Vis mer
SEHER.NO: Tredje sesong av «Mesternes Mester» er i full gang på NRK, og mandag kveld var det den tidligere norske brettseileren Jorunn Horgen som måtte forlate konkurransen etter å ha møtt Trine Haltvik i natt-test.

- Jeg hadde ikke nubbsjangs. Så enkelt var det, sa Horgen til programleder Dag Erik Pedersen etter at nederlaget var et faktum.

Den tidligere verdensmesteren vil imidlertid se tilbake på tiden sammen med de ti andre tidligere toppidrettsutøverne i varmen på Kypros som en opplevelse.

- Det har vært en opplevelse. Man kommer faktisk veldig tett på de andre veldig raskt. Vi snakker liksom samme språk, og det er greit å ha den konkurransedriven og kunne snakke veldig fritt og åpenhjertig om det også, for det er jo ikke det en gjør på samme måte med venner, bekjente og familie. Det blir på en annen måte.

I den syvende episoden av NRK-programmet var det beinharde fysiske øvelser på timeplanen, og i en av øvelsene, hvor deltagerne skulle dytte tunge baller fylt med vann opp og ned en bratt bakke, mistet Horgen motet.

- Jeg ble svimmel da jeg kom opp etter første runde, og den svimmelheten forfulgte meg i oppoverbakken andre gangen. Så hadde jeg ikke noe å gi. Det var ikke en morsom opplevelse, sa hun i episoden.

I «Mesternes Mester» konkurrerte Horgen mot deltagere som tidligere motocrosskjører Ailo Gaup (31) og eks-skiskytter Halvard Hanevold (40). Men i episoden sa Horgen at hun håper det er tidligere seiler Siren Sundby (28) som stikker av med seieren.

- Min favoritt er Siren. Jeg håper og ønsker at hun vinner. Det hadde vært kjempegøy om det var en jente, og hun er kapabel til å gjøre det.

«Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide her

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble singel etter Mesternes Mester