- Jeg hadde ikke noen sjanse

Paradise-Bianca var ikke like overrasket over vrakingen som TV-bildene ga inntrykk av...

RØK UT: Bianca Klemetsen måtte torsdag forlate «Paradise Hotel», etter å ha blitt vraket av romkameraten Omi Hagen. Foto: TV3
RØK UT: Bianca Klemetsen måtte torsdag forlate «Paradise Hotel», etter å ha blitt vraket av romkameraten Omi Hagen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kun fire dager etter at hun sjekket inn på «Paradise Hotel», måtte Bianca Klemetsen (21) forlate TV3s realityserie torsdag.

På TV-skjermen ga Biancas romkamerat Omi Hagen uttrykk for at han syntes det var vanskelig å vrake henne til fordel for realitykollegaen Nora Lindvåg Johre (22), men ifølge Bianca var virekeligheten en helt annen.

- Jeg merket jo at Omi og Nora var gode venner, og regnet med at han ville velge henne. I beste fall var det 30 prosents sjanse for at han ville velge meg. Men jeg hadde ikke hatt noen bedre sjanse hos noen av de andre guttene, så det var Omi eller ingenting, sier hun.

Til tross for det korte realityoppholdet har Fredrikstadjenta allerede fått mange mannlige fans.

Men Bianca hevder hun ikke har slått til på noen av de mange romantiske forespørslene som har kommet inn på Facebook eller SMS.

- De fleste meldingene kommer fra ganske unge gutter, som går på ungdomsskole eller videregående. Det blir litt for ungt for meg, jeg liker nok best menn som er litt eldre enn meg.

Selv om hun flere ganger flørtet heftig med Omi inne på «Paradise Hotel», er det ifølge Bianca heller ikke snakk om noe romantikk mellom de to.

- Vi har ikke hatt noe særlig kontakt etter at vi kom tilbake til Norge. Vi er gode venner, men det er ikke snakk om noe romantikk. Jeg er fortsatt singel, sier hun til Seher.no.

Bianca tror hun ville fått mye mer enn fire dager inne på hotellet hvis hun hadde kommet inn på et tidligere tidspunkt.

- Det er veldig vanskelig å komme inn så sent, fordi alle er så sammensveiset. De holder sammen, og nykommere har liten sjanse, hvis det ikke skjer noe spesielt. Det er synd at det ble sånn, fordi jeg skulle gjerne vært der lenger. «Paradise Hotel» er et fantastisk sted, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer