LITE BEGEISTRET: Verken programleder Gaute Grøtta Grav eller «Farmen»-vinner Silje Hvarnes hadde et spesielt godt øye til hverandre under «Farmen»-innspillingen i 2007. Men noen måneder senere ble de et par. Her er ekteparet og tobarnsforeldrene av Foto: Stella Pictures
LITE BEGEISTRET: Verken programleder Gaute Grøtta Grav eller «Farmen»-vinner Silje Hvarnes hadde et spesielt godt øye til hverandre under «Farmen»-innspillingen i 2007. Men noen måneder senere ble de et par. Her er ekteparet og tobarnsforeldrene av Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg hadde ikke noe godt øye til henne

«Farmen»-programlederen møtte sin nåværende kone under innspillingen i 2008, men da fantes det ikke varme følelser.

SEOGHØR.NO: Gaute Grøtta Grav (33) gjør suksess som programleder for «Farmen» på TV 2 - en jobb som også har sikret ham suksess på hjemmebane.

Etter innspillingen av det populære reality-programmet, i 2008, oppstod det søt musikk mellom ham og «Farmen»-vinneren, Silje Hvarnes (32), som i dag er hans kone. Men overfor VG understreker programlederen at det ikke var snakk om kjærlighet ved første blikk.

- Jeg hadde ikke noe spesielt godt øye til Silje underveis i innspillingen av «Farmen», og det vet jeg var gjensidig. Hun opplevde meg snarere som litt kjølig. Et par måneder etter innspillingen møttes vi og diskuterte en idé jeg hadde til et TV-program.

- Deretter reiste jeg til Australia i to måneder. Vi holdt kontakt via e-post, og da jeg kom hjem ble det rett og slett en god tone mellom oss. Så samtidig som «Farmen» begynner å gå på TV i februar, får vi et forhold, forteller Grøtta Grav til VG.

Og selv om romantikken opppstod etter selve innspillingen høsten 2007, var 33-åringen forberedt på at forholdet kunne få følger for ham profesjonelt. Men han la kortene på bordet overfor TV 2 og forklarte situasjonen - og fire år senere er han fortsatt leder for programmet.

Paret er i dag gift og har to barn sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har gjort det slutt