- Jeg hadde ikke med meg sminke på turen engang!

Aylar satte ikke pris på komikerens insinuasjon om at hun prioriterte å sminke seg i «71 grader Nord».

SEOGHØR.NO: Søndag kveld er det duket for sesongpremiere på TVNorge-serien «71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis».

Her skal blant annet TV-profilen Aylar Lie (31), komiker Nils-Ingar «Nilsi» Aadne (32), artist Mariann Thomassen (36), langrennsløper Vibeke Skofterud (34) og blogger Emilie «Voe» Nereng (19) kjempe om å komme seg til Nordkapp.

Men reisen dit skjer ikke helt uten gnisninger mellom noen av deltakerne.

Saken fortsetter under bildet. 

KLAR FOR EN UTFORDRING: Aylar får mye å bryne seg på i kampen om å bli Norges tøffeste kjendis. Her sammen med programleder Tom Stiansen.  Foto: TVNorge
KLAR FOR EN UTFORDRING: Aylar får mye å bryne seg på i kampen om å bli Norges tøffeste kjendis. Her sammen med programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge Vis mer

I første episode påtar Aylar seg rollen som kartleser, en oppgave hun hadde forberedt seg til. Men det blir ikke lett for gruppen hennes å finne ut hvor de er.

- Det var bare Nilsi og meg som visste hvordan vi skulle bruke kart og kompass på laget vårt - de andre hadde overraskende nok ikke peiling. Problemet vårt i denne etappen var at vi ikke ante hvor startpunktet vårt var så da kunne vi være hvor som helst i landet bare det var vann der, og da kan du tenke deg selv hvor lett dette var. Men jeg sa faktisk ifra helt i starten at vi MÅ se etter et vann hvor det står en «demning» og et svært strømnett som gikk langs vannet - dette var den eneste måten vi ville knekke koden på, sier Aylar til seoghør.no

Nilsi innrømmer i episoden at han ikke føler seg helt trygg med Aylar som kartsjef, noe den vakre modellen tar med knusende ro.

- Jeg er vant til å bli undervurdert, men jeg er smartere enn jeg ser ut som. Og jeg kan faktisk bruke kart og kompass. Det hadde jeg forberedt meg på før turen, spesielt med tanke på at jeg ikke hadde råd til å gå feil med halve kroppsvekten min i sekken på ryggen. Da hadde jeg blitt gæern, medgir hun.

TIL NORDKAPP: Komiker Nils-Ingar Aadne er en av deltakerne i 71 grader Nord, der han er på samme lag som Aylar.  Foto: TVNorge
TIL NORDKAPP: Komiker Nils-Ingar Aadne er en av deltakerne i 71 grader Nord, der han er på samme lag som Aylar. Foto: TVNorge Vis mer

Men den tidligere «Skal vi Danse»-stjernen satte ikke pris på komikerens insinuasjon om at hun prioriterer å sminke seg. I kveldens episode ser vi nemlig Aylars lag spise frokost ved vannkanten, mens 31-åringen smører seg inn med krem.

«Hun bruker heller tiden sin på sminking», sier han, før han oppfordrer henne til å spise.

- Jeg hadde ikke med meg sminke på turen engang! Nilsi må få seg dame så han skjønner forskjellen på solkrem og sminke før han uttaler seg om at jeg prioriterer fjeset på «sminke», sier hun.

Aylar fikk dessuten store problemer med å bære den tunge sekken sin, som veide omtrent halvparten av hennes egen vekt.

- De andre sprang avgårde med sekk og kano i hånden, mens jeg tryna annethvert skritt jeg gikk fordi sekken veltet meg rundt som en full sjømann. Det var altfor tungt i forhold til min egen kroppsvekt og styrke. Når jeg tryna så ble jeg ofte sittende der inntil noen kom for å hjelpe meg opp igjen - for jeg klarte ikke reise meg eller løfte sekken på egenhånd. Det er nesten komisk å tenke tilbake på nå, men det var jævlig ødeleggende og irriterende da, forklarer TV-profilen.

«71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» sendes på TVNorge søndag kl. 20.00

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.