REALITYDELTAGER: Jarle Tangerås er en av deltagerene i årets sesong av realityserien «Farmen» på TV 2. Foto: TV 2
REALITYDELTAGER: Jarle Tangerås er en av deltagerene i årets sesong av realityserien «Farmen» på TV 2. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg hadde ikke lyst til å leve

«Farmen»-Jarle om sin alvorlige depresjon

SEOGHØR.NO:  Jarle Tangerås (26) er en av deltagerene i årets sesong av realityserien «Farmen» på TV 2.  Det trodde ikke 26-åringen fra Hatlestrand i Kvinnherad var mulig for bare to år siden.

- Det er to år siden jeg satt i sengen og gråt hver eneste dag. Jeg kunne sove 20 timer i strekk. Nå er jeg i en prosess hvor jeg får til ting. Jeg gjør ting jeg ikke trodde var mulig, sier vestlendingen til VG.

Jarle gikk inn i en alvorlig depresjon og mistet store deler av ungdomstiden. Etter flere legebesøk og mange tester fikk Tangerås diagnosen ADHD.

- Jeg vurderte aldri selvmord, men jeg hadde ikke lyst til å leve. Det var ikke noe poeng i det. Det var helt beksvart. Jeg var ikke noe menneske, bare en person som pustet inn og ut, sier realitydeltageren til avisen.

Jarle skulle ønske legene hadde klart å stilt diagnosen på et tidligere tidspunkt så han kunne ha begynt på de riktige medisinene raskere, likevel er han ikke bitter på hverken legene eller sykdommen. Nå håper han at realitykonkurransen skal åpne nye spennende dører.

LES OGSÅ:   Sendt rett til legevakta etter «Farmen»