- Jeg hadde ikke lyst til å gifte meg

Mila Kunis åpner seg opp om ekteskap, morsrollen og sitt første kyss med Ashton Kutcher.

STORMFORELSKET: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre halve livet og var venner en årrekke før følelsene utviklet seg til kjærlighet. Foto: Jeff Serpa/Press Line Photos/ All Over Press
STORMFORELSKET: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre halve livet og var venner en årrekke før følelsene utviklet seg til kjærlighet. Foto: Jeff Serpa/Press Line Photos/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Mila Kunis (30) og Ashton Kutcher (36) er i full gang med å planlegge bryllup etter at Kunis sa ja til Kutchers frieri i februar.

Da «Black Swan»-skuespilleren fortalte den gledelige nyheten til venner og familie, ble de aller fleste svært overrasket.

- Jeg hadde ikke lyst til å gifte meg. Fra jeg var 12 år forberedte jeg foreldrene mine på at jeg aldri kom til å stå brud. Men ting forandret seg. Jeg møtte mitt livs kjærlighet, forteller hun til W magazine, ifølge UsWeekly.com.

- Nå er teorien min om bryllup dette: Ikke inviter noen, og hold det privat og hemmelig. Foreldrene mine synes det er helt i orden. De er bare glade for at jeg sa ja.

BRYLLUP OG BABY: Paret er forsiktige med å vise seg sammen for pressen, men deler gjerne søte bilder på sosiale medier med fansen. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
BRYLLUP OG BABY: Paret er forsiktige med å vise seg sammen for pressen, men deler gjerne søte bilder på sosiale medier med fansen. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P Vis mer

- Ashton var mitt første kyss

Til tross for Milas tidligere synspunkt angående ekteskap, gleder hun seg nå til den store dagen.

- Vi har alle vært forelsket i en filmstjerne. Jeg skal gifte meg med min.

Paret møtte hverandre på settet til «That '70s Show» i 1998, da Mila bare var 14 - 15 år. Og Ashton var ikke bare hennes første forelskelse. Han var også den aller første gutten hun kysset.

- Mitt første kyss noensinne var med ham i TV-serien. Og da showet hadde et skoleball, så var daten min, min nåværende forlovede. Så vi kan faktisk si helt ærlig at vi har vært på ball sammen, smiler hun.

KJÆRESTER PÅ TV: Fra 1998 til 2006 spilte paret mot hverandre i den populære komiserien That 70s Show. F.v: Danny Masterson, Mila Kunis, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Topher Grace og Wilmer Valderrama. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER PÅ TV: Fra 1998 til 2006 spilte paret mot hverandre i den populære komiserien That 70s Show. F.v: Danny Masterson, Mila Kunis, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Topher Grace og Wilmer Valderrama. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gleder seg til å bli mor

Det er kanskje ikke så rart at den populære TV-serien har en helt spesiell plass i hjertet hennes.

- Ikke bare introduserte den meg for ham, men jeg er også veldig takknemlig for at alle pinlige ting en jente kan gå gjennom skjedde foran min forlovede. Det er ingen spørsmål om at han har sett det verste av meg, og det finner jeg veldig betryggende, ler hun i intervjuet.

Men det er ikke bare bryllup som snart finner sted for de to turtelduene. Paret venter nemlig også sitt første barn sammen.

- Jeg har aldri vært en person som bare tenker arbeid. For meg har denne jobben vært en hobby som forvandlet seg til et fantastisk yrke, men det betyr ikke alt for meg. Meryl Streep tenker sikkert annerledes på dette, men jeg gleder meg til å være fulltidsmor.

LES OGSÅ: - Puppene mine har tredoblet seg i størrelse

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer