- Jeg hadde ikke lov å gå ut av huset

Mariah Carey åpner seg opp om sitt skremmende ekteskap med eksmannen.

LYKKELIG GIFT: Mariah Carey er for tiden lykkelig gift med 12 år yngre Nick Cannon, men snakker nå ut om et tidligere vanskelig forhold. Foto: AP
LYKKELIG GIFT: Mariah Carey er for tiden lykkelig gift med 12 år yngre Nick Cannon, men snakker nå ut om et tidligere vanskelig forhold. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mariah Carey (39) er for tiden lykkelig gift med sin utkårede Nick Cannon (27), men det har ikke alltid vært enkelt for sangerinnen.

Det var under et TV intervju med Larry King for å promotere sin nye film "Precious" at Mariah Carey etter mange år åpnet seg. I filmen spiller hun en sosialarbeider som prøver å hjelpe mishandlede tenåringer,

På spørsmål fra King om hva hun tenkte om Chris Browns angrep på Rihanna svarte hun:

- Jeg ble veldig slått ut av det. Jeg tror at når jeg først startet opp, og hvis jeg bare fikk lov til å være ung med en ung kjæreste som også var en kjendis, så vet jeg ikke hva som hadde skjedd. Jeg hadde jo egentlig ikke lov til å gå ut av huset, så jeg vet faktisk ikke hva hun gikk igjennom, sier Mariah.

Da 39-åringen ble spurt om hun noen gang hadde blitt mishandlet, sa hun at mishandling har flere kategorier.

- Du har emosjonell, mental og andre former for mishandling, sa hun til King.

Mariah Carey nektet siden å gå inn i detaljer, men forklarte King at hun sympatiserte med kvinner som sliter med å komme ut av vanskelige forhold.

Mariah Carey var gift med sjefen for Columbia Records, Tommy Mottola, fra 1993 til 1997 og har også tidligere fortalt om hvordan han kontrollerte henne.

- Det er skummelt. Du kommer inn i en situasjon hvor du føler deg stengt inne. Det var veldig vanskelig for meg for jeg hadde ikke bare et ekteskap med mannen, men en jobbrelasjon, hvor han hadde kontroll over livet mitt.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Her er Jacksons hatliste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer