- Jeg hadde ikke kontroll på følelsene

Det ble litt mye for Cathrine Larsåsen da hun måtte ut i danseduell. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under lørdagens «Skal vi danse» måtte nok en gang Stein Johan Grieg Halvorsen (36), bedre kjent som «Steinjo», ut i en duell. Denne gangen mot stavhopperen Cathrine Larsåsen (25). 

Cathrine Larsåsen sikret en plass videre, mens «Steinjo» måtte forlate konkurransen. Førstnevnte syntes danseduellen var grusom. 

- Jeg har hørt fra de andre at de synes det er fælt å være i danseduell, og jeg merket at dette ikke var særlig morsomt. Det hadde selvfølgelig ikke vært verdens undergang hvis jeg røk ut, men dette betyr veldig mye for meg, sier Cathrine til Seoghør.no. 

Hun innrømmer at hun har hatt en dårlig dag og at hun var kjempenervøs før duellen.

- Jeg har hatt vondt i magen i hele dag, og jeg har ikke klart å kontrollere følelsene helt. Det tok litt overhånd her i studio, det ble litt mye. Men det gikk heldigvis bra til slutt. Selv om man feiler må man stå på videre.  

Se video øverst i saken. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Ute etter sin tredje danseduell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer