FREMDELES IKKE FRISK: For å lose seg gjennom VM-kveldene holder Julie Strømsvåg seg i ro så mye hun klarer iløpet av dagen. Foto: TV 2
FREMDELES IKKE FRISK: For å lose seg gjennom VM-kveldene holder Julie Strømsvåg seg i ro så mye hun klarer iløpet av dagen. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg hadde ikke klart meg uten kjæresten

Torbjørn Pettersen har vært uunnværlig for VM-Julie etter ulykken.

SEHER.NO: I fjor sommer deltok sportsankeret i TV 2, Julie Strømsvåg (29), i en reklamefilm for kanalen. Der hang hun halvannen meter opp ned over bakken. Plutselig gikk det galt for 29-åringen, som falt ned med ryggen først, uten muligheter for å ta seg for. Det endte med et brydd på ryggvirvelen. Nå viser det seg at TV-profilen aldri vil bli helt bra igjen etter ulykken. 

Tidligere i år bekreftet Strømsvåg bekrefter at hun siden i fjor har vært kjæreste med TV 2-fotografen Torbjørn Pedersen (33). Og dette er en person som har vært uunnværlig for henne etter ulykken.

- Hvis ikke Torbjørn hadde vært der... Da vet jeg ikke hvordan det skulle ha gått. Jeg måte vel vært på rehabilitering eller noe. Da hadde det blitt mye grining  tror jeg, sier Strømsvåg til VG.

Nå er hun endelig tilbake på skjermen, og hun leder VM-sendingene fra Kontraskjæret - men hun er likevel 50 prosent sykmeldt.

- Jeg varierer mellom å jobbe-ligge på sofaen og hvile-ligge på sengen. Der har jeg jo en sånn Tempur-madrass, så jeg får hvilt muskulaturen. Jo mer jeg får ligge, jo bedre. Og så er jeg jo på plass fra Kontraskjæret fra cirka klokken 20, sier Julie

TV 2-paret skal nylig ha blitt samboere i Oslo, etter at Strømsvåg flyttet til hovedstaden fra Bergen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det går ikke så bra som jeg håpet