- Jeg hadde ikke greid meg uten Thomas

Artist Eva Weel Skram priser seg lykkelig over å kunne fortsette som før etter at sønnen William ble født.

FAMILIELYKKE: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen nyter tiden som småbarnsforeldre, og klarer fint å kombinere familieliv og karriere.  Foto: Andreas Fadum
FAMILIELYKKE: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen nyter tiden som småbarnsforeldre, og klarer fint å kombinere familieliv og karriere. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar ble artistparet Eva Weel Skram (30) og Thomas Stenersen foreldre for første gang, da sønnen William (5 mnd.) kom til verden. 

Den gledelige nyheten annonserte Eva & the Heartmaker-stjernen på sin egen Instagram-konto sammen med et bilde av den nyfødte. 

«Det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE», skrev hun den gang.

Den talentfulle sangeren har ikke gjort noe for å legge skjul på at hun trives enormt mye i den nye rollen, og at hun anser familieforøkelse som livets største høydepunkt.

I et intervju med ukebladet Her og Nå forteller hun at hun aldri hadde klart den nye tilværelsen uten ektemannen.

- Det har vært en veldig stor fordel at vi er to som har delt på ansvaret, det hadde vært mye tyngre alene. Vi er et lag, og jeg hadde ikke greid meg uten Thomas. Så har vi vært veldig heldige som har fått hjelp av besteforeldre, tanter, onkler og søsken, sier hun til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEPAR: Eva og Thomas har kjent hverandre i en årrekke som kolleger og kjærester. I 2008 giftet paret seg. Her er de under Spellemannsprisen i januar. 
 Foto: Andreas Fadum
STJERNEPAR: Eva og Thomas har kjent hverandre i en årrekke som kolleger og kjærester. I 2008 giftet paret seg. Her er de under Spellemannsprisen i januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Tar med sønnen på jobb

Eva var på plass på jobb allerede fire dager etter fødselen for å delta på lanseringen av «Hver gang vi møtes», der hun var blant deltagerne i vinter.

Kun én måned etter fødselen avslørte sangeren til Se og Hør at hun allerede måneden etter skulle ut på turné og at vesle William selvsagt skulle bli med rundt.

- Jeg har nok alltid fryktet at livet skulle bli snudd på hodet når man får barn, derfor har vi egentlig ventet lengst mulig karrieremessig. Jeg priser meg lykkelig over at vi kan fortsette som før og at William kan være med, sier hun til Her og Nå. 

Og da TV-prisutdelingen Gullruten ble arrangert i Bergen i midten av mai, var sønnen med.

Se Eva Weel Skram snakke om tenåringsidolet sitt, Unni Wilhelmsen, i videoen nedenfor:

Vant til samarbeid

Det er ikke helt uvant for ekteparet Eva og Thomas å skulle samarbeide. De to har nemlig spilt sammen i bandet Eva & the Heartmaker de siste ti årene.

To år etter bandet ble dannet i 2006, giftet paret seg. 

- Vi har det jo helt perfekt. Vi får være sammen hele tiden og reise rundt og spille og finne på ting. Samtidig startet vi med Eva & the Heartmaker med en gang vi ble kjent med hverandre, og da ble vi sammen også, sa Eva Weel Skram til Seoghør.no i 2012 om det å jobbe med ektemannen.

JUBILEUM: I år er det ti år siden Thomas og Eva dannet den suksessfulle musikkgruppen Eva & the Heartmaker.  Foto: NTB scanpix
JUBILEUM: I år er det ti år siden Thomas og Eva dannet den suksessfulle musikkgruppen Eva & the Heartmaker. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Taylor Swift avslørt med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer