- Jeg hadde ikke en affære med Longorias ektemann

Den utpekte skandalekvinnen avviser utroskapspåstandene.

UTRO?: I november ble det kjent at Eva Longoria og Tony Parker skiller seg. I ettertid har det gått en rekke rykter om at Tony har vært utro mot skuspillerkona.  Foto: All Over Press
UTRO?: I november ble det kjent at Eva Longoria og Tony Parker skiller seg. I ettertid har det gått en rekke rykter om at Tony har vært utro mot skuspillerkona. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det skapte sjokkbølger i underholdningsbransjen, da det ble kjent at «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria Parker (35) og basketball-ektemannen Tony Parker (28) hadde endt sitt forhold i midten av november.

Både Longoria og Parker har i ettertid søkt om sklismisse, Eva i LA og Tony i Texas.

Siden nyheten ble kjent har det gått en rekke rykter om hva som er årsak til bruddet, blant annet hevdes det at Tony skal ha vært utro mot skuespillerinnen.
 
Ifølge Longorias bestekompis og skuespillerkollega Mario Lopez og Sports Illustrated-skribent Bryan Armen Graham fant Eva ut at ektemannen hadde sendt flere hundre tekstmeldinger til tidligere lagkamerat Brent Barrys kone, Erin Barry.

Det ble også hevdet at Parker og Barry skal ha hatt en affære, mens hun holdt på å skille seg fra sin ektemann.

Erin selv har så langt unnlatt å kommentere utroskapsryktene, men torsdag fikk hun tydeligvis nok av ryktespredningen, og slo tilbake mot skriveriene på sin hjemmeside, skriver TMZ.com. 
 
«Jeg HAR IKKE HATT EN AFFÆRE MED TONY PARKER, jeg har heller ikke 'prøvd meg på' Tony Parker», er blant det Barry skriver.

Og:

«Uheldigvis, fordi våre skilsmisser skjer på samme tid, har det vært mange spekulasjoner om vårt vennskap. Mitt vennskap med Tony Parker hadde ingenting med slutten av mitt ekteskap å gjøre (som er smertefullt nok uten alt dette ekstra dramaet), og det å anta at vi har hatt en affære, er naivt, latterlig og totalt misledende.»

Ifølge Barry har hun mottatt flere hundre mailer og telefoner fra venner, som har reagert på ryktene.

- Jeg har mottatt flere hundre eposter og telefoner fra støttende venner som kjenner meg, og vet at dette jeg anklages for er løgn. Jeg tar bare tid til å svare på disse latterlige tingene, fordi min stillhet har gjort at folk antar jeg er skyldig. Dette er mine ord og det siste dere vil høre fra meg om dette teamet, for jeg har viktigere ting å drive med, skriver hun videre.»

Den angivelige affæren med Barry er imidlertid ikke det eneste ryktet Parker har måttet tåle siden skilsmissen ble kjent.

Nylig hevdet også den britiske modellen Sophia Egeler at Parker hadde forsøkt å forføre henne under et besøk i London, og at han hadde sendt henne en rekke lettkledde bilder via mobilen. 

I tillegg har NBA-stjernen tidligere blitt beskyldt for å ha hatt en affære med Alexandra Parressant - en fransk modell

Nylig kunne kilder nær Eva Longoria avsløre at superstjernen angrer på at hun ikke forlot ektemannen tidligere.

- Da de første ryktene om Tonys utroskap, kom allerede da de bare hadde vært gift i fire måneder. Men Eva valgte å lytte til sitt hjerte, i steden for å bruke hodet. Hun stod trofast ved sin ektemanns side, fordi hun har en sterk tro på ekteskapet som en institusjon. Hun valgte å tro at hennes ektemann var uskyldig, sa en venn av stjernen til nettstedet Popeater.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Skulle forlatt ham tidligere