- Jeg hadde ikke dårlig samvittighet lenge

Men Paradise-Aurora ble overveldet av sterke følelser etter tidenes mest nervepirrende «Paradise Hotel»-finale.

SEOGHØR.NO: Finalen av årets runde av «Paradise Hotel» ble torsdag avgjort på mest mulig dramatisk måte. Nicolai Bennis (22) og Aurora Gude (21) fikk flest personer bak seg og vant reality-serien. Men i troskapstesten skjedde noe mildt sagt overraskende.

Aurora og Nicolai slapp nemlig kulen nøyaktig likt - med ryggen fra hverandre! Det hele måtte studeres i sakte film, og etter en liten stund kunne programleder Triana Iglesias avsløre at det var Aurora som stakk av med pengene.

- Det var helt sinnssykt. Jeg løp rundt i ring, og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg da det gikk opp for meg at jeg hadde vunnet. Jeg var helt i ekstase. Det var sinnssykt kult! sier Aurora til Seoghør.no.

Nøtterøy-jenta hadde i utgangspunktet ikke lyst til å slippe kulen, men stolte ikke hundre prosent på Nicolai. Det gjorde hun lurt i.

- Jeg hadde ikke bestemt meg for å slippe kulen, og jeg ville egentlig ikke slippe den. Det var noe jeg bestemte meg for i siste sekund. Jeg hadde fått noen tips om at Nico hadde planer om å slippe sin kule, så jeg tok ingen sjanser. Den gikk rett i bakken.

VINNERNE: Nicolai Bennis og Aurora Gude fikk flest jurymedlemmer bak seg, og vant Paradise Hotel 2014. Det var imidlertid Aurora som stakk av med pengene. Foto: TV3
VINNERNE: Nicolai Bennis og Aurora Gude fikk flest jurymedlemmer bak seg, og vant Paradise Hotel 2014. Det var imidlertid Aurora som stakk av med pengene. Foto: TV3 Vis mer
DELTE PENGENE: Aurora og Ann Marielle Lipinska opplevde mye sammen på hotellet, både opp- og nedturer. Aurora valgte å dele pengepremien med Lipinska.
DELTE PENGENE: Aurora og Ann Marielle Lipinska opplevde mye sammen på hotellet, både opp- og nedturer. Aurora valgte å dele pengepremien med Lipinska. Vis mer
FEIRER: I kveld kan Aurora og Ann Marielle virkelig slå seg løs på finalefesten. Foto: Thomas Horni
FEIRER: I kveld kan Aurora og Ann Marielle virkelig slå seg løs på finalefesten. Foto: Thomas Horni Vis mer
VANT PARADISE HOTEL: Nicolai Bennis vant Paradise Hotel sammen med Aurora Gude. Men pengene var det Gude som stakk av med. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
VANT PARADISE HOTEL: Nicolai Bennis vant Paradise Hotel sammen med Aurora Gude. Men pengene var det Gude som stakk av med. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis merPengebeløpet var kommet opp i 100.000 kroner da kulen ble sluppet. Nicolai var med det noen hundredeler fra en fet lommebok. Men reaksjonen hans var overraskende.

- Det var nok bittert for Nicolai, men han ble ikke sint. Han bare stod der helt stiv. Jeg fikk litt dårlig samvittighet på hans vegne, men det varte ikke lenge, fordi jeg bare begynte å løpe rundt fordi jeg var så glad, sier Aurora til Seoghør.no.

Hun bestemte seg for å dele pengene med sin gode venninne, Ann Marielle Lipinska (24). Reglene sa at dersom Aurora slapp kulen på 100.000 kroner, ville Ann Marielle få det resterende beløpet - altså 200.000. De har imidlertid bestemt seg for å dele halvparten på hver.

- Vi hadde det ekstremt tøft sammen inne på hotellet. Vi støttet hverandre mye, var lei oss og glade sammen, og allierte oss godt. Det var ikke vanskelig å velge å dele pengene med henne. Hun ble naturlig nok utrolig glad. Hun trodde jo hun var ute av konkurransen, og plutselig stod hun der med 200.000 kroner. Det er nok en veldig kjekk følelse. Vi er like gode venner i dag, om ikke bedre venner, forklarer Aurora.

Den populære «Paradise Hotel»-deltageren begynte selv ikke å tenke på seier før det hadde gått noen uker. Likevel lot hun som hun holdt kulen de fleste nettene før hun la seg, for å «kjenne på» hvordan det føltes.

- I begynnelsen trodde jeg ikke at jeg skulle vinne, og tenkte heller ikke så mye på det. På slutten avslørte jeg en hemmelighet: At jeg hadde en gest som jeg gjorde nesten hver eneste kveld før jeg la meg. Jeg lukket øynene og latet som jeg holdt kulen for å se for meg hvordan det var. Da så jeg for meg at jeg vant.

De andre deltagerne hadde delte meninger om at det var Aurora som stakk av med seieren. Mens Labinot Haziri (20) reagerte med sinne, syntes Gabriel Iversen (24) at hun var en verdig vinner.

- Jeg synes hun er en verdig vinner, etter alt hun gikk gjennom på hotellet. Det var absolutt fortjent. Jeg synes også at det var gøy at hun delte pengene med Ann Marielle - de var mine to diamanter der inne. Det var godt at de to kom til mål, da jeg selv ikke gjorde det, sier Iversen til Seoghør.no.

Se ekslusivt videointervju med Aurora øverst i saken!

LES OGSÅ: Derfor svarer hun ikke på frierbrevene