POPFENOMEN: Kesha slo igjennom da hun var med på Flo Ridas låt «Right Round» i 2009. Her under en konsertopptreden tidligere i sommer. Foto: All Over Press
POPFENOMEN: Kesha slo igjennom da hun var med på Flo Ridas låt «Right Round» i 2009. Her under en konsertopptreden tidligere i sommer. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg hadde hale da jeg ble født

Popstjernen Kesha med oppsiktsvekkende avsløring.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Kesha Rose Sebert (26) er kjent for å komme med oppsiktsvekkende informasjon om seg selv. 

Tidligere har hun blant annet avslørt at hun har drukket sin egen urin og at hun fikk sexundervisning av moren som 7-åring.

Nå avslører Kesha at hun ble født med en hale.

- Jeg hadde hale da jeg ble født. Det var en liten hale, og var litt under 1 cm. De kuttet den av, og stjal halen min. Det var da jeg var liten. Jeg blir virkelig lei meg når jeg tenker tilbake på den historien, sier hun til magasinet Britain's Heat, ifølge ContactMusic.

I likhet med de fleste andre jenter innrømmer 26-åringen at det visse deler av kroppen hun er mindre fornøyd med enn andre, men som hun allikevel aksepterer:

- Det er selvfølgelig tonnevis med ting jeg ikke liker med kroppen min, men akkurat nå har jeg kommet til et punkt hvor jeg prøver å akseptere alle delene ved meg. Tro meg, jeg har ikke den perfekte kroppen, men jeg kan ikke gjøre noe med det, så jeg får like gjerne akseptere det.

Men til tross for at hun hevder at det er ting ved kroppen hennes hun ikke er hundre prosent fornøyd med, stile «Tik Tok»-sangeren opp i en avslørende, sort kjole - med kanskje tidenes drøyeste splitt - da hun i mai var til stede på rød løper under Billboard Awards.

LES OGSÅ: - Alles øyne er på den voksende magen