- Jeg hadde et homoseksuelt forhold

En av rockens største skjørtejegere overrasket fansen.

IKKE BARE JENTEFUT: Steven Tyler fra rockebandet Aerosmith avslører i sin nye bok at han ikke bare har hatt romantiske forhold til kvinner i fortiden. Foto: All Over Press
IKKE BARE JENTEFUT: Steven Tyler fra rockebandet Aerosmith avslører i sin nye bok at han ikke bare har hatt romantiske forhold til kvinner i fortiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Aerosmith-vokalisten Steven Tyler (63) har i flere tiår hatt rykte på seg for å være en av rockens største damemagneter.

Det harde partylivet har blant annet gitt «I Don't Wanna Miss A Thing»-sangeren fire barn med tre forskjellige kvinner-  blant barna er «Ringenes Herre»-stjernen Liv Tyler - men nå avslører Steven at han ikke alltid har gått til sengs med kvinner.

I sin nye bok «Does The Noise In My Head Bother You?» avslører rockestjernen at han har hatt seksuelle forhold med menn da han var yngre, ifølge National Enquirer.

Men erfaringen skal ikke ha imponert Tyler.

- Homofil sex er ikke noe for meg. Jeg har prøvet det, men likte det ikke, skriver han ifølge bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Prøvde å kysse sin egen datter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer