- Jeg hadde en lang og firkantet rumpe

Nå trener Gwyneth Paltrow hver dag, og er storfornøyd med resultatet.

TRENER HVER DAG: Og 38 år gamle Gwyneth Paltrow har en fantastisk kropp. Foto: All Over Press
TRENER HVER DAG: Og 38 år gamle Gwyneth Paltrow har en fantastisk kropp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Gwyneth Paltrow (38) er en av de aller ivrigste Hollywood-stjernene når det kommer til trening. Det har resultert i at filmstjernen har fått en fantastisk kropp.

Selv hadde ikke 38-åringen stor tro på at hun noen gang kom til å få en veltrent og vakker bakdel. Selv ikke etter at hun engasjerte Tracy Anderson som sin personlige trener.

- Da Tracy møtte meg sa hun at jeg hadde en lang og firkantet rumpe, og at hun hadde lyst til å gjøre noe som fikk den til å se finere ut. Jeg tenkte: «Å ja? Lykke til med det». Men det verste var at hun hadde rett. Og den forandrer seg fortsatt, sier Paltrow til Self Magazine.

Skuespilleren trener nesten hver eneste dag, og gjerne flere timer om dagen. Men samtidig unner hun seg noe godt om hun får lyst på det.

Stjernen snakket nylig om at hun fikk treningsnekt da hun spilte inn filmen «Country Song», men at hun snek seg til litt trening likevel.

- Først fikk jeg litt panikk, så jeg begynte å trene litt. Mange folk bruker å lyve den andre veien og si «ja, jeg trener fem ganger i uken», når de egentlig ikke gjør det, mens jeg sier «nei, jeg var ikke på trening», mens jeg i virkeligheten var på tredemølla, sa hun ifølge ContactMusic.com.

Paltrow har sammen med ektemannen, Coldplay-vokalist Chris Martin, to barn. Apple er seks år gammel og Moses er fem.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kroppen min falt sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer