- Jeg hadde en gigantisk rumpe!

Men nå er superstjernens kropp totalt forandret.

FORVANDLINGEN: Serena Williams sin kropp er totalforandret siden bildet til høyre ble tatt i august 2008. Nå er hun langt magrere og enda mer muskuløs, og føler seg for første gang fornøyd med kroppen sin. Bildet til venstre er tatt i forbindelse me Foto: Stella Pictures/All over press
FORVANDLINGEN: Serena Williams sin kropp er totalforandret siden bildet til høyre ble tatt i august 2008. Nå er hun langt magrere og enda mer muskuløs, og føler seg for første gang fornøyd med kroppen sin. Bildet til venstre er tatt i forbindelse me Foto: Stella Pictures/All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Serena Williams (28) er en av tidenes beste kvinnelige tennisspillere med sine 27 grand slam titler, og førsteplassen på verdensrankingen i en årrekke. Men nå innrømmer hun at hun alltid har vært misunnelig på søsteren Venus (30) for én ting.

- Jeg har supermye kurver. Jeg har store pupper og hadde denne gigantiske rumpa. Venus er høy, hun er som en modell og passer i alt, sier lillesøster Serena i et intervju med Harper's Bazaar.

- Da jeg vokste opp ønsket jeg å være henne, ville se ut som henne, og jeg passet alltid i hennes klær, men en dag kunne jeg ikke det lenger. Jeg var 23 år da jeg forstod at jeg ikke var Venus. Hun er totalt annerledes enn meg, sier Serena.

Nå i en alder av 28 år, har hun omsider sluttet å være misunnelig på storesøsteren, og er mer fornøyd med sin egen kropp enn noen gang.

Etter at hun vant Australian Open i januar bestemte Serena seg nemlig for å forandre på kroppen sin.

- Jeg ønsket å komme i skikkelig god form. Jeg ønsket å gå ned i vekt. Så jeg har trent pilates og yoga, og har prøvd å få en magrere kropp.


Så i tillegg til sitt allerede harde treningsregime har hun trent pilates to til tre ganger i uka, og når hun trener til turneringer spiller hun tennis i to timer, før hun trener en eller to timer med kondisjonstrening og styrke. Men tennisesset insisterer på at hun ikke går på diett.

- Jeg kjenner ikke engang til d-ordet, sier hun.

Nå ser hun bedre ut enn noensinne og har gått ned to kjolestørrelser. «Hun har fått lengre muskler, hun er smalere rundt livet og hennes kjente bak er en god ting i en mindre pakke,» oppsummerer Harper’s Bazaar.

- Siden jeg ikke ser ut som alle andre jenter, tar det en stund å bli komfortabel med det. Å være annerledes. Men annerledes er bra, sier Serena selv.

Men én yrkesskade har hun fortsatt.

- Den dag i dag liker jeg ikke armene mine. Folk ønsker seg strammere armer, men mine armer er i for god form. Men jeg klager ikke. De betaler regningene mine, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk de musklene
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer