PROGRAMLEDER: Sammen med Ingeborg Heldal, Eli Hagen og Mina Hadjian leder Jan Thomas Studio 5 på kanal FEM. Mandag får de besøk av boybandet A1. Foto: FEM/Roy Darvik
PROGRAMLEDER: Sammen med Ingeborg Heldal, Eli Hagen og Mina Hadjian leder Jan Thomas Studio 5 på kanal FEM. Mandag får de besøk av boybandet A1. Foto: FEM/Roy Darvik Vis mer

- Jeg hadde en filippinsk elskerinne

Jan Thomas avslører sin ukjente fortid.

SEHER.NO: I sesongens "Studio 5" på kanalen FEM er kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby (42) eneste mannlige programleder. 42-åringen har allerede gjort seg bemerket i showet, hvor han stadig vekk avslører ting fra privatlivet.

I mandagens episode blir programlederne introdusert for den noe spesielle parfymen "Vulva Original", en duft som skal minne om en kvinnes underliv...

I den forbindelse avslører Jan Thomas, som er godt gift med Christopher Mørch Husby (20), at han slett ikke er ukjent med duften av en kvinne.

- Jeg hadde en elskerinne i sjuende klasse. Jeg måtte jo prøvekjøre litt. Jeg tror hun var fra Filippinene eller noe sånt. Det luktet veldig vondt, det luktet reke, avslører 42-åringen til kollegaene i Studio 5.


Han sammenligner parfymen "Vulva Original" med lukten av den utenlandske ungdomselskerinnen.

- Skal jeg forklare duften? Å, fy fader. Du vet du hva, jeg misunner ikke hetrogutter hvis det er det her de liker, for det her lukter som sur, gammel reke, sier han om parfymen.


Den frittalende programlederen tar i mandagens episode seg selv i å forteller litt for mye av det gode, men stopper likevel ikke før historien er fullført.

- Det var helt feil av meg å bli med på det showet her, for jeg forteller ting jeg aldri har fortalt før. Men det jeg gjorde først, var jo at jeg måtte ta hånda ned for å kjenne, bare for å lukte på det, og da luktet jeg på den, og den luktet sånn! Og da ble jeg homofil umiddelbart! avslører han.

Studio 5 ser du på kanal FEM mandag klokken 21.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kysset du trodde du aldri ville se