Charlize Theron:

- Jeg hadde en fantastisk date

Hollywood-stjernen avslører at hun har begynt å date igjen etter den brutte forlovelsen fra Sean Penn.

ÅPENHJERTIG: En mystisk mann sjarmerte Charlize Theron i senk med en romantisk date, avslører hun selv. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: En mystisk mann sjarmerte Charlize Theron i senk med en romantisk date, avslører hun selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter at Charlize Theron (41) og Sean Penn (56) brøt forlovelsen sommeren 2015 har det vært stille rundt kjærlighetslivet til den vakre «Mad Max»-stjernen.

Charlize har en travel hverdag som alenemor for adoptivbarna Jackson (5) og August (2), men onsdag avslørte Oscar-vinneren at hun har begynt å date igjen.

Det var da tobarnsmoren gjestet radioprogrammet til Howard Stern at hun lettet på sløret om en svært romantisk date hun hadde med en «skikkelig kul fyr» nylig, skriver Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-FORLOVEDEN: Sean Penn og Charlize Theron var kjærester i 18 måneder før de gikk hver til sitt. De rakk også å forlove seg i løpet av forholdet. Foto: NTB Scanpix
EKS-FORLOVEDEN: Sean Penn og Charlize Theron var kjærester i 18 måneder før de gikk hver til sitt. De rakk også å forlove seg i løpet av forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den talentfulle skuespilleren ville ikke si hva den spennende fyren het, men delte likevel flere detaljer fra det noe uvanlige stevnemøtet.

- Jeg dro på en date for rundt en måned siden. Og jeg kan fortelle deg at det var helt supert. Jeg hadde en fantastisk date. Dette er en mann som virkelig imponerte meg. Vi dro på en 15 km lang gåtur midt på natta. Det var fullmåne. Jeg var skikkelig imponert. Det var gøy, fortalte hun til lytterne.

På spørsmål fra Stern om den mystiske mannen er berømt, svarte Theron nei.

- Jeg kommer ikke til å si hvor vi møttes, men vi endte opp med å gå en tur. Det var veldig gøy og han var skikkelig morsom.

- Jeg synes bare han er en utrolig kul fyr. Det hele var veldig privat, og det var det som gjorde det så gøy, delte hun videre, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

TETT FAMILIE: Her er Charlize sin mor, Gerda, sammen med datterens barn Jackson og August, på vei ut fra LAX flyplass i Los Angeles i fjor vår. Foto: NTB Scanpix
TETT FAMILIE: Her er Charlize sin mor, Gerda, sammen med datterens barn Jackson og August, på vei ut fra LAX flyplass i Los Angeles i fjor vår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjort stor suksess

Helt siden gjennombruddet i filmen «Djevelens advokat» i 1997 har Charlize Theron vært regnet som en av Hollywoods fremste kvinnelige skuespillere.

Og siden den gang har hun klatret seg oppover Hollywood med roller i filmer som «The Italian Job», «Mad Max», «Fast & Furious» og «Snow White & the Huntsmen».

I 2004 vant hun en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle som seriemorderen Aileen Wuornos i filmen «Monster», og hun har en rekke ganger blitt nominert til både Oscar- og Golden Globe Awards for sine prestasjoner på lerretet.

EKS-KJÆRESTEN: Fra 2001 til 2010 var Charlize kjæreste med Stuart Townsend. Bildet er tatt i 2004 da hun vant Oscar for rollen i Monster. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTEN: Fra 2001 til 2010 var Charlize kjæreste med Stuart Townsend. Bildet er tatt i 2004 da hun vant Oscar for rollen i Monster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Neste år er hun aktuell i filmene «Tully», hvor hun måtte legge på seg flere kilo, og «Gringo».

I 2010 gikk Charlize og skuespiller Stuart Townsend (44) fra hverandre etter nesten ni år som kjærester.

Duoen fikk aldri egne barn, men det stoppet altså ikke Charlize fra å bli mor.

To år etter bruddet adopterte superstjernen sønnen Jackson, og tre år senere fikk den lille familien enda et tilskudd da den lille jenta August ble ønsket velkommen.

Nyheten om adopsjonen kom kun litt over én måned etter Theron og skuespiller Sean Penn gjorde det slutt med hverandre.

Paret var venner i flere år før det hele utviklet seg til romanse, som igjen førte til forlovelse, men etter halvannet år tok også dette forholdet slutt.

LES OGSÅ: Charlize Theron slo til «Frustrerte»-fruer stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer