FORBILDET: Angelina Jolie er Evangeline Lillys store forbilde. Foto: Stella Pictures
FORBILDET: Angelina Jolie er Evangeline Lillys store forbilde. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg hadde elsket å være Angelina

- Hun er den perfekte isdronning. Men...

SEHER.NO: "Lost"-stjernen Evangeline Lilly (29) er kjent for å holde privatlivet sitt for seg selv, og ifølge Women's Health Magazine beundrer hun Hollywood-stjernen Angelina Jolie (33) for å gjøre det samme.

Til magasinet forteller 29-åringen at hun er imponert over Jolies uegoistiske forpliktelser til humanitært arbeid og veldedige prosjekter.

- Jeg hadde elsket å være Angelina Jolie, men kun den humanitære siden, forteller hun.

29-åringen misunner Angelina - som oppdrar seks barn med Brad Pitt - og hennes evne til å framstå som både mystisk og hemmelighetsfull, til tross for den massive mediedekningen av privatlivet hennes.

- Ingen kjenner den kvinnen. Hun er en isdronning, noe som er perfekt. Hvorfor skal hun være noe mer? Hun skylder jo oss ikke noe som helst, forklarer Lilly. 

Selv om hun har blitt stjerne gjennom "Lost", skal den canadiske skjønnheten - som har vært sammen med kollega Dominic Monaghan siden 2004 - fremdeles ikke leve den ultimate drømmen.

- Akkurat nå er jeg fornøyd med å gjøre en jobb selv om det ikke er drømmejobben min... Selv om man er ulykkelig, er det bedre å late som man er lykkelig!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nesten like sexy som Angelina