- Jeg hadde egentlig ikke lyst til å fri på TV

«Farmen»-deltager Joar Søhoel var skeptisk, men sikker på at han ville få ja.

IKKE REDD: - Jeg var ganske sikker på at hun skulle si ja, sier Joar om lørdagens TV-frieri. Foto: Privat
IKKE REDD: - Jeg var ganske sikker på at hun skulle si ja, sier Joar om lørdagens TV-frieri. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltager Joar Søhoel (28) har vært en forlovet mann i en drøy uke. Lørdag kunne nemlig TV-seerne rundt om i landet se at 28-åringen fridde til sin kjære, Sandra Nesse (27), i TV 2-programmet God kveld, Norge.

Til Seoghør.no innrømmer Joar at frieriet satt langt inne.

- Jeg hadde egentlig ikke lyst til å fri på TV. Og så var jeg livredd for at hun skulle finne ringen, jeg hadde gått med den i lomma i flere dager. Tidligere på dagen lånte Sandra boblejakka mi, og da gikk jeg bare å håpet at hun ikke skulle stikke hendene i lomma og finne ringen, sier Søhoel lattermildt til Seoghør.no.


Ifølge «Farmen»-deltageren har hans 27 år gamle kjæreste mast lenge på han skulle sette seg ned på kne for henne. Derfor var han ikke redd for å få avslag når han endelig hadde tatt skrittet.

- Jeg var ganske sikker på at hun skulle si ja, forteller Joar, som bedyrer at Sandra ikke visste noe som helst om hva som skulle skje - selv om det altså skjedde med TV-kameraer til stede.

For deltagerne startet «Farmen»-innspillingen i august og ble avsluttet i oktober. På TV er det nå bare halvannen uke igjen av det populære TV 2-programmet. Til Seoghør.no legger ikke Joar skjul på at Sandra tok det tungt da han ga beskjed om at han skulle være med i realityserien.

- Jeg har jobbet så mye med restauranten min, så hun mente nok heller at jeg burde tatt meg fri med henne. Men jeg var på bristepunktet, og måtte bare komme meg vekk uten mobiltelefon og alt. Jeg gjorde det som var best for at jeg og samboeren min skulle ha det bra framover. Men hun ble lei seg, og skjønte at jeg kom til å bli lenge borte, sier Joar, som er glad for nettopp det.

- Det hadde vært mye verre hvis hun hadde hatt full forståelse for det, og bare sagt at jeg skulle reise...


- Hvordan har livet vært for dere etter forlovelsen?

- Nå er vi jo midt i julebordssesongen, så vi har fått lite tid sammen siden frieriet egentlig. Men vi prøver så godt vi kan å være mye sammen. Vi skal ta livet mer med ro etter hvert.

- Hvordan var gjensynet med Sandra når du kom hjem fra «Farmen»?
 
- Ingen av oss klarte å si noe, tårene bare rant! Jeg ringte henne fra Fagernes etter at innspillingen var over og da kom hun kjørende. Det var utrolig godt å se hverandre igjen.

I forrige uke fikk TV-seerne se en Joar på skjermen som møtte mye motstand fra de andre deltagerne, spesielt Jon Lundemoen (28). Til tider virket det som at han hadde alle imot seg, noe som ikke stemmer, ifølge ham selv.

- Det var ikke sånn i det hele tatt! Dette styret med Jon merket jeg heller ingenting av, det må ha blitt gjort bak min rygg. Når det gjelder fremstillingen av meg synes jeg det var urettferdig klippet, og det er det flere andre som synes også. Jeg var en snill storbonde, som lot mange få hvile mens jeg jobbet selv, forteller Søhoel, som likevel kan skjønne at det blir slik.

- Her bygger man jo intriger og drama. Vi er brikker i et spill, sier Joar til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2 kan endre «Farmen»-reglene underveis  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer