DRAR FRA BYGDA:  Tirsdag er det premiere på utgave nummer to av "Da damene dro". Denne gangen foregår det hele i Røyrvik. Foto: TV 2
DRAR FRA BYGDA: Tirsdag er det premiere på utgave nummer to av "Da damene dro". Denne gangen foregår det hele i Røyrvik. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg hadde det helt for jævlig

TV-realityen ble svært hard kost for Roger Hansen.

Se klippet av Roger og Hilde fra tirsdagens "Da damene dro" nederst i saken!

SEHER.NO: "Da damene dro" var en av TV 2s aller største suksesser i vår, med sine 830.000 seere i snitt. Nå er det duket for en ny runde av den populære serien - men denne gang skal damene dra fra fjellbygda Røyrvik og ikke fra Husøy, som de dro fra sist.

I premieren av sesong nummer to får man stifte nærmere bekjentskap med Roger Hansen og samboeren Hilde. Sammen driver de ICA-butikken i bygda, men det å drive butikken alene er ingenting sammenlignet med savnet han må takle når kjæresten reiser fra ham.

- Det var helt jævlig, jeg og Hilde har tross alt aldri vært borte fra hverandre i mer enn én natt. Jeg hadde aldri trodd det skulle bli så fælt, jeg savnet henne hele tiden hun var borte fra meg, forteller Roger til Seher.no.

Ti dager er den tiden Roger må klare seg alene uten Hildes hjelp. Til Seher.no legger han ikke skjul på at han ikke helt visste hva han skulle ta seg til da han måtte ta farvel med sin kjære.

- Vi sa "adjø" på Ica-butikken, og da jeg var på vei hjem var jeg på nippet til å snu og dra tilbake til jobben. Jeg ville ikke hjem til et tomt hus. Sånn er det å være glad i noen, forteller "Da damene dro"-deltageren, som har vært sammen med Hilde i ni år.

- Det gikk forsåvidt bra når jeg jobbet, men privat hadde jeg det helt for jævlig. Jeg felte nok noen tårer da hun kom hjem igjen, dét øyeblikket var helt ubeskrivelig fantastisk, innrømmer han.

- Savnet kjæresten deg like mye som du savnet henne, tror du?

- Slik jeg har forstått det, så hadde damene et opplegg rundt seg hele tiden. Men jeg tror nok hun savnet meg likevel.

"Da damene dro" tar altså utgangspunkt i at bygdas menn blir værende hjemme, mens kvinnene reiser til sydlige strøk. For første gang skal mannfolkene drive stedet alene, og som man så i den første utgaven av det populære programmet, er ikke det alltid like lett...

Roger Hansen ser på tidagersperioden som en nyttig erfaring - både hva gjelder matlaging, husarbeid - og savnet etter Hilde.

- Man har jo godt av det, humrer han til Seher.no.

"Da damene dro" ser du på TV 2 tirsdag klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Brukte måneder på frierbrev
Se klippet av Roger og Hilde fra tirsdagens "Da damene dro" her:

[obj:media:8003]