- Jeg hadde alt imot meg

Lene Nystrøm snakker ut om sitt «nye» liv.

TØFF HVERDAG: - Jeg heter Aqua-Lene i folks øyne, og det er mye for en «caster» å få inn på audition, sier Lene Nystrøm. Foto: Stella Pictures
TØFF HVERDAG: - Jeg heter Aqua-Lene i folks øyne, og det er mye for en «caster» å få inn på audition, sier Lene Nystrøm. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hun har en imponerende CV, men mest kjent er Lene Nystrøm Rasted for sine prestasjoner som sangerinne i Aqua. I tillegg til dette er hun mamma, coach og dommer i danske «The Voice», samt skuespiller. Den siste kompetansen har hun tilegnet seg på den ettertraktede skuespillerskolen Lee Strasberg Theatre & Film Institute i Los Angeles.

Men til tross av sitt kjente ansikt har skuespillerkarrieren for Nystrøm vært som en bratt motbakke. I hvert fall ifølge henne selv, skriver Ekstrabladet.

- Jeg har hatt alt imot meg. Årsaken er at jeg har mye i bagasjen. Jeg heter Aqua-Lene i folks øyne, og det er mye for en «caster» å få inn på audition, forteller Nystrøm til den danske avisen.

Mange tror kanskje at det er lett å få filmrollene kastet etter seg når man har et kjent ansikt. Nystrøm har imidlertid opplevd bransjen helt annerledes.

- Det handler om at du skal kunne noe uansett hva. Du kommer ikke inn i denne bransjen uten et navn. Så dette er noe jeg gjør for meg selv. Det er mitt voksenarbeid, mener hun.

Likevel har det lyktes den kontroversielle sangerinnen å slå igjennom i ikke mindre enn ni filmer siden hun for fire år siden fikk sin utdannelse i Los Angeles. Akkurat nå er hun kinoaktuell i Norge med Varg Veum-filmen «I mørket er alle ulver grå».

- Jeg er veldig stolt. det er fantastisk å slå igjennom som skuespiller. Spesielt i Norge, sier Lene Nystrøm til Ekstrabladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk i svart i eksens bryllup  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer