<strong>FIKK SJOKK:</strong> Hilde Skovdahl Jørstad reagerte med vantro da moren lot som om hun hadde tatovert overarmen på «Charterfeber»-øya Kos. Foto: TV3
FIKK SJOKK: Hilde Skovdahl Jørstad reagerte med vantro da moren lot som om hun hadde tatovert overarmen på «Charterfeber»-øya Kos. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle reagere sånn

Charter-Hilde fikk sitt livs sjokk da hun minst ventet det. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Charterfeber»- veteranen Hilde Skovdahl Jørstad (41) har opplevd det meste på sine turer til Syden, men under årets ble hun bokstavelig talt tatt på solsengen.

Under innspillingen av årets dokusåpe reagerte hun nemlig med raseri, da hun ble lurt trill rundt av sin egen mor Inger (66).

Mens Hilde slappet av på stranden med «Charterfeber»-general Svein Østvik, skaffet moren seg en midlertidig tatovering av henna.

Da hun viste fram sin nye «tatovering» til datteren, reagerte Hilde med sinne.

- Jeg gikk fem på. Mammaen min er jo egentlig en koselig «super-mamma», og den siste jeg ville ventet meg sånt av. Jeg ble sinna for jeg ville ikke at moren min skulle gjøre noe sånt.

- Tatoveringen så helt ekte ut, og hun røpet ikke spøken for meg før vi kom opp av vannet etter en dukkert. Nå angrer jeg på at jeg ble så sint, det blir nok litt pinlig å se igjen på TV, sier Hilde og ler til Seher.no.

Hverken Hilde eller moren hadde tatovert seg før turen til Kos. Men tidligere i år, flere måneder etter at de kom hjem fra den greske øya, valgte de likevel å dekorere kroppen.

Anledningen var NRK-programmet «Ta en tattoo», hvor Hildes bror Morten Skovdahl er programleder.

- Hva gjør man ikke for slekta, dette hadde jeg aldri vurdert hvis det ikke var broren min som overtalte meg, ler Hilde, som tatoverte kommunevåpnet til den svenske byen Halmstad på leggen.

«Charterfeber» ser du på TV3 tirsdager kl. 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Tatoverte kommunevåpen på leggen[obj:media:9118]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer