George Clooney:

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli tvillingfar som 56-åring

Hollywood-stjernen letter på sløret om papparollen.

LYKKELIGE SAMMEN: Amal og George Clooney nyter tiden som småbarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE SAMMEN: Amal og George Clooney nyter tiden som småbarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den 6. juni så de etterlengtede barna til skuespiller George (56) og menneskerettighetsadvokat Amal Clooney (39) dagens lys.

Tvillingene, en gutt og en jente, er parets første barn.

- I morges ønsket Amal og George tvillingene Ella og Alexander Clooney velkommen til verden. Ella, Alexander og Amal er alle friske, glade og har det fint, sa parets talsperson til People.com.

Tirsdag innrømmet Oscar-vinneren at livet har forandret seg drastisk etter at han ble far for første gang.

- Plutselig er du ansvarlig for andre mennesker. Det er skremmende, fortalte han til AP, ifølge People.com.

- Jeg må tørke spy av dressen min. Det pleide å være mitt eget spy, men nå er det tvillingenes spy, så det funker fint, la han fleipende til.

Saken fortsetter under bildet.

MANN OG KONE: Her har paret nylig gitt hverandre sine ja i Venezia i september i 2014. Bryllupet varte i tre dager til ende. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Her har paret nylig gitt hverandre sine ja i Venezia i september i 2014. Bryllupet varte i tre dager til ende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Clooney var i mange år en av verdens mest ettertraktede ungkarer, og hadde en rekke høyprofilerte forhold til ulike skjønnheter.

Men så, i oktober 2013, traff kjekkasen 16 år yngre Amal, og plutselig fikk pipa en helt annen låt.

Etter bare et halvt år som kjærester gikk «Ocean's Eleven»-stjernen ned på kne og fridde til toppadvokaten.

Tirsdag kunne han ikke få skrytt nok av hvordan kona takler morsrollen.

- Hun er som en olympisk atlet. Hun klarer seg fantastisk fint, delte han stolt, ifølge nettstedet.

Selv hjelper han til så godt han kan for å gjøre Amals hverdag litt lettere.

- Akkurat nå er jobben min å skifte bleier og å bære litt rundt på barna. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle bli tvillingfar som 56-åring, fortsatte Clooney før han kom med et råd:

- Ikke planlegg noe. Man må alltid bare nyte det som skjer i livet når det skjer.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: Fra 2009 til 2011 var Clooney sammen med den italienske skuespilleren Elisabetta Canalis. En måned etter bruddet innledet han et forhold til den tidligere wrestleren Stacy Keibler. To år senere ble det slutt mellom dem også. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Fra 2009 til 2011 var Clooney sammen med den italienske skuespilleren Elisabetta Canalis. En måned etter bruddet innledet han et forhold til den tidligere wrestleren Stacy Keibler. To år senere ble det slutt mellom dem også. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Amal er mitt livs kjærlighet

I slutten av september i 2014 fikk George sin Amal i en romantisk seremoni i Venezia i Italia, i det som ble regnet for årets største stjernebryllup.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslørte skuespilleren til Esquire magazine, i fjor vår.

- Som 52-åring fant jeg mitt livs kjærlighet, og jeg er utrolig lykkelig.

Skjørtejegeren har tidligere avslørt at han ikke hadde gitt Amal et eneste hint om at han hadde tenkt til å fri da han gikk ned på kne i april 2014, og at hun brukte lang tid på å svare.

- Det skjedde ganske raskt. Men jeg visste fort at jeg ønsket å tilbringe resten av livet mitt sammen med Amal, har han fortalt på «This Morning».

- Vi hadde aldri tidligere snakket om det da jeg plutselig spurte henne. Jeg kastet det bokstavlig talt på henne.

Frieriet skjedde hjemme i Clooneys villa i Los Angeles mens låter av hans berømte tante, Rosemary Cooney, ble spilt i bakgrunnen.

- Amal svarte bare om igjen og om igjen: «Herregud» og «Wow», så vi satt bare der, fortsetter han.

- Til slutt sa jeg til hennne: «Hør her, jeg er 52 år og nå har jeg stått på kne i 28 minutter. Jeg må ha et svar. Jeg er redd hoften min svikter. Kanskje ikke jeg klarer å reise meg igjen».

LES OGSÅ: Kim Kardashian: - North liker ikke lillebroren sin