GRILLMESTER: Lørdag var David Hasselhoff på Meny i Oslo for å grille spare ribs sammen med kokkene i Flying Culinary Circus.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
GRILLMESTER: Lørdag var David Hasselhoff på Meny i Oslo for å grille spare ribs sammen med kokkene i Flying Culinary Circus. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

- Jeg hadde aldri sex med Pamela

David Hasselhoff underholdt sine norske fans med gamle historier på grillfest på Meny.

Se video nederst i saken! 
SEOGHØR.NO: Flere kunder på Meny Colosseum i Oslo fikk seg en overraskelse da de så hvem som sto foran grillen i matbutikken.

«Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (60) er i Norge som en del av 90-talls festen «We love the 90s» og hadde også tatt turen til Meny for å promotere deres nye grillmat laget sammen med kokkegruppen The Flying Culinary Circus. 

Hasselhoff var i storslag og spøkt og lo med sine norske fans. Han tok seg god tid til å skrive autografer og poserte villig på bilder. Mange husker 60-åringen som strandhelten Mitch Buchannon i «Baywatch» og Michael Knight i «The Knight Rider».

Hasselhoff delte noen gode minner han selv har fra TV-tiden, men benektet at han lot seg friste av motspiller Pamela Anderson. 

- Jeg hadde aldri sex med Pamela, sa Hasselhoff til stor begeistring fra publikum. 
 
- Men jeg er jo kjent som en løgnhals, la han til med et smil. 

Den amerikanske kjekkasen grillet spare ribs og delte ut mat til jublende publikum.   

- Jeg er fra Sørstatene og der brenner vi alt, sa Hasselhoff som overlot det meste av matlagingen til de andre kokkene.

Hasselhoff fortalte også at han snart skal åpne sin egen restaurant på Bali, kalt «The Hoff's Hideaway»


Få timer før ankomst i Norge la Hasselhoff ut en beskjed til sine norske fans.

- På vei til Oslo for «We love the 80s»-konsert i kveld og noen overraskelser! Håper å møte noen nye venner. Tweet meg og si «Hi Norway the Hoffway». 

The Hoff var kanskje litt forvirret da han skrev meldingen, og valgte feil tiår.  

Sommeren 2011 var TV-stjernen også i Oslo. Den gangen for å spille inn en reklamefilm for kjøpesenteret Oslo City. Han satt igjen med gode minner fra sitt forrige Norgesbesøk. 

- Det var en fantastisk reise. Menneskene her er veldig vennlige og utadvente. De er også veldig høye, og det er fint. Særlig damene, de er superhøye, kanskje det er på grunn av all denne maten, undret David og gestikulerte mot grillen.  

Les mer om David Hasselhoffs Norgesbesøk i tirsdagens Se og Hør! 
LES OGSÅ: Nektet å gå opp av «Baywatch»-vannet