DET ENE FØRTE TIL DET ANDRE: Det som begynte som et godt vennskap, utviklet seg til å bli et romantisk kjærlighetsforhold mellom Hollywood-skuespillerne Charlize Theron og Sean Penn. Det forelskede paret klarte ikke å ta øynene fra hverandre da de torsdag forrige uke var på filmpremiere i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
DET ENE FØRTE TIL DET ANDRE: Det som begynte som et godt vennskap, utviklet seg til å bli et romantisk kjærlighetsforhold mellom Hollywood-skuespillerne Charlize Theron og Sean Penn. Det forelskede paret klarte ikke å ta øynene fra hverandre da de torsdag forrige uke var på filmpremiere i Los Angeles. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg hadde aldri sett den komme

Charlize Theron snakker for første gang ut om forholdet med skuespiller Sean Penn.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Charlize Theron (38) og Sean Penn (53) var gode venner i mange år, før romantiske følelser oppsto i 2010. Men lykken ble kortvarig den gang.

All oppmerksomhet gikk nemlig til det å skulle bli mor, og i 2012 adopterte Theron sønnen Jackson (2).

- Jeg var singel veldig lenge, og jeg nøt det å være mamma. Gradvis blir man egoistisk når det kommer til egentid, og man er bare opptatt av den lille - uansett om han trenger det eller ikke. Men så blir til litt mer rutinebasert, og man stopper opp og tenker: vent litt! Det er fremdeles en del av meg som trenger å gi og få kjærlighet. Men å begynne å date igjen i slutten av 30-årene, det kan være hardt, sier hun i et intervju som står på trykk i juni-utgaven av amerikanske Vogue.

HOLLYWOOD-GLAMOUR: Sean Penn og Charlize Theron gjorde sin første offisielle rød løper-debut som par under MET-gallaen i New York 5. mai i år. Foto: Stella Pictures
HOLLYWOOD-GLAMOUR: Sean Penn og Charlize Theron gjorde sin første offisielle rød løper-debut som par under MET-gallaen i New York 5. mai i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi har kjent hverandre i 18 år

Etterhvert forsto hun altså at hun også hadde plass for en mann i livet sitt, og på nyåret blusset følelsene igjen opp mellom Sean Penn og Charlize Theron. Hun forteller videre om kjærligheten til den 15 år eldre Hollywood-skuespilleren:

- Sean og jeg har kjent hverandre i 18 år, og vi var til å begynne med bare veldig gode venner. Ting har gått sakte, fordi at man vet at det er en risiko for at man kan ødelegge det man har ved å involvere følelser. Vi måtte tenke nøye over det. Men til syvende og sist var det hele veldig enkelt. Det kom på en eller annen måte naturlig.

Begge har vært gift før

Men hun innrømmer også at hun ikke hadde sett kjærligheten mellom dem komme:

- Jeg vet så godt hva jeg ønsker og hva jeg trenger i livet mitt, og det er et enkelt svar på det: en som kan gjøre livet mitt enda bedre. For jeg har allerede et fantastisk bra liv. Det jeg prøver å si er at en venn påtok seg den rollen, og den så jeg ikke komme. For vi var egentlig bare veldig gode venner.

Charlize Theron var tidligere i et ni år langt forhold med den irske skuespilleren Stuart Townsend (41), men forholdet tok slutt i 2010.

Sean Penn på sin side var gift med Madonna (55) fra 1985 til 1989, og med skuespiller Robin Wright (48) fra 1996 til 2010. Han har datteren Dylan Frances (23) og sønnen Hopper Jack (21) med sistnevnte ekskone.

LES OGSÅ: - Han vil gifte seg før året er omme