<strong>FØLTE SEG SVIKTET:</strong> Maren Kallhovd (t.v.) tok til tårene etter at romkameraten Niclas Wikcsell valgte å bytte henne ut med Madelen Voreland Berås i torsdagens utgave av «Paradise Hotel». Foto: TV3
FØLTE SEG SVIKTET: Maren Kallhovd (t.v.) tok til tårene etter at romkameraten Niclas Wikcsell valgte å bytte henne ut med Madelen Voreland Berås i torsdagens utgave av «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer

- Jeg hadde aldri gjort det samme mot ham

Maren brast i tårer etter at hun forlot «Paradise Hotel».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Maren Kallhovd (21) legger ikke skjul på sin skuffelse over romkameraten Niclas Wicksell, etter at han torsdag sendte henne ut av realityserien «Paradise Hotel».

- Jeg følte at han skyldte meg det, siden jeg valgte ham foran Mats (Figenschou Hansen, red.anm) første uken, og vi hadde sagt til hverandre at vi skulle stå sammen.


- Før parseremonien var jeg 95 prosent sikker på å ryke ut, så jeg ble ikke overrasket. Da jeg stilte meg bak Niclas, merket jeg at pulsen hans var høy, og som pokerspiller er jeg vant til å lese slike signaler. Da ble jeg hundre prosent sikker, sier hun til Seher.no.

Tok til tårene
Etter at hun kom ut av reality-hotellet tok Maren til tårene.

- Jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg begynte å gråte, men du føler det som om du blir kastet ut fra din verden, når du har bodd på et så lite område i tre uker. Jeg ble litt overrasket over min egen reaksjon, for jeg så jo også frem til å komme hjem til Norge, sier hun til Seher.no.

Maren fikk ikke snakke med Niclas etter parseremonien, men hevder hun kun følte han hadde en del av skylden for  at hun røk ut.

- Jeg skjønte raskt at Joachim trakk i trådene for å få meg ut, fordi han fryktet meg. Det var helt ubegrunnet, fordi det kun var den første uken jeg orket å tenke taktisk. Etter det gikk jeg bare inn for å kose meg.

- Hvis jeg hadde ønsket det, kunne jeg trygget min tilværelse ved å avsløre ting han hadde sagt til meg overfor de andre, men jeg bestemte meg for å ikke bli med på det spillet. At han antok at jeg var like besatt av taktikk som ham, får jeg ta som en kompliment, sier hun til Seher.no.

Ble venner

Maren hevder hun og guttene har lagt konflikten på «Paradise Hotel» bak seg nå.

- Vi ser hverandre ganske ofte. Niclas og jeg så hverandre senest i går. Joachim så jeg også denne uken. Selv om jeg følte meg sviktet på «Paradise Hotel», er vi gode venner nå, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ødelegge magen med en baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer